• PRO TV
  • Pepe: 'Acum doi-trei ani, am gasit-o pe Oana incuiata in casa si lesinata, cu pastile langa ea!'

Pepe: 'Acum doi-trei ani, am gasit-o pe Oana incuiata in casa si lesinata, cu pastile langa ea!'

Pepe: 'Acum doi-trei ani, am gasit-o pe Oana incuiata in casa si lesinata, cu pastile langa ea!'

Latino lover-ul spune ca nu vrea sa dezvaluie tot ce stie despre Oana Zavoranu dintr-o data, pentru ca ii este teama ca aceasta sa nu incerce sa se sinucida. Pepe a povestit un incident ciudat, petrecut acum doi sau trei ani, de ziua de nastere a Oanei.

Cantaretul a declarat ca, atat cat a fost cu Oana, aceasta nu a incercat niciodata sa se sinucida, dar ca lua mai multe pastile, “poate din greseala”, spune el. “De ziua ei de nastere, acum doi-trei ani, am gasit- o cu canapeaua in usa, lesinata langa pat, cu pastile langa ea”.

Am sunat la 112 mi-a spus doamna doctor ca Oana nu a vrut sa se sinucida, de fapt. Eu asa am crezut, era stresata cu maica-sa, o intelegeam. Doctorita mi-a spus ca un sinucigas e in stare de inconstienta, dar Oana isi tinea pleoapele incordate. Cred ca a incercat doar sa ma sperie. Asta nu moare niciodata”, a spus Pepe.

Cantaretul intentioneaza sa ii ia masina pe care Oana o conduce acum, fiindca e a lui si are acte pe ea. “E nasol ca au permis amandoi (Oana si Tudy, n.r.) si n-or sa mai aiba cu ce sa circule”, a spus Pepe cu satisfactie.
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni