• PRO TV
  • Oana Zavoranu a luat pana si mocheta si hartia igienica din casa! Pepe: "Si-a batut joc de munca mea!"

Oana Zavoranu a luat pana si mocheta si hartia igienica din casa! Pepe: "Si-a batut joc de munca mea!"

Oana Zavoranu a luat pana si mocheta si hartia igienica din casa! Pepe: "<span style="color: rgb(255, 0, 0);">Si-a batut joc de munca mea</span>!"

Marti noaptea, Oana Zavoranu si-a luat toate lucrurile din casa in care locuia cu Pepe. A incarcat in sase dube mari tot ce a putut: canapele, rochii, perdele, prosoape, salteaua de dormit cu inimioare, masa de calcat, masina de spalat, cosul de rufe, chiar si hartia igienica.

In acest timp, Pepe era la restaurant: “Am mancat linistit, dupa care am venit acasa cu prietenii si ne-am uitat si noi la spectacol. Am incercat sa facem haz de necaz”.

Oana a declarat marti ca “viata merge mai departe si ca lasa in urma si amintirile frumoase si pe cele urate cu Pepe. Ea a mai spus ca vrea sa se retraga “cu demnitate” din aceasta casnicie.

Gestul Oanei nu l-a surprins pe cantaret, insa l-a mahnit: “Sunt fericit ca Oana a plecat de pe proprietatea mea, dar sunt indurerat ca mi-a distrus toata munca. N-a lasat decat peretii. Ma asteptam la asta din partea ei. Imi pare rau ca si-a batut joc de munca mea”, a spus el.

Oana e instabila psihic, ma astept in orice moment sa sune Smurd-ul sau Politia, cine stie ce se mai poate intampla”, a oftat Pepe.

Pepe a intrat cu teama in casa din Calea Calarasilor: “Aici am bagat suflet, sentimente, nu numai mii de euro. Am scos-o pe mama afara din casa, pentru a o aduce pe ea”, a declarat el.

Mi-e rusine de vecinii mei, de toata lumea, imi cer scuze tuturor celor care au asistat la acest balci”, a spus Pepe. 

Dupa ce a deschis usa casei, privelistea care-l astepta era una dezolanta: casa era complet goala si devastata. A smuls mocheta si tapetul de pe pereti, a luat aerul conditionat, pana si bateriile de la baie!, a constatat cu amaraciune Pepe. “Asta e, o sa renovez, o fac si mai misto, sa vedem ce-o sa faca ea. Oana a reactionat la nervi, cred ca abia azi si-a dat seama ce a facut!”, a comentat Pepe.

Cel mai mult, ma bucur c-a disparut Oana Zavoranu din casa. Am tinut-o in brate 7 ani de zile, am iubit-o. Nu vreau s-o urasc, inca n-o urasc. Ma asteptam la ce-a facut.

De Ana Maria Prodan (impresarul Oanei) ma ocup dupa ce termin cu Oana. Vreau sa-i mai creasca un pic copiii, ca sa inteleaga si ei cine e mama lor. Am primit mesaje de la fostii ei iubiti si o sa le dezvalui la momentul potrivit", a amenintat Pepe.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni