• PRO TV
  • Pepe: “Stiam din decembrie ca Oana m-a inselat, am stat cu ea ca sa strang probe”

Pepe: “Stiam din decembrie ca Oana m-a inselat, am stat cu ea ca sa strang probe”

Pepe: “Stiam din decembrie ca Oana m-a inselat, am stat cu ea ca sa strang probe”

Pepe nu a venit singur in emisiunea lui Catalin Maruta, ci cu doi prieteni de-ai lui. Cantaretul spune ca Oana a intrecut orice limita in conferinta de presa pe care a tinut-o luni si ca e hotarat sa ia masuri.

O s-o dau in judecata pe Oana pentru toate jignirile si o sa cer bani, pe care o sa-i donez copiilor saraci. Daca o mai invita Capatos in emisiune si Oana ma mai jigneste, fac plangere la CNA. Trebuie sa raspunda pentru toate declaratiile rasiste, m-a facut tigan, homosexual, hot, in toate felurile”, a spus Pepe.

Oana e procesomana. L-ar da in judecata si pe Dumnezeu. Mai multi avocati m-au contactat si mi-au spus ca vor sa ma reprezinte in procese pe gratis, pentru ca stiu ca am dreptate.”

Pepe a dezvaluit si de ce intre el si Oana Zavoranu nu a mai existat nicio relatie fizica in ultimele 6 luni. “Stiam din decembrie ca are pe altcineva. Am stat pana in februarie cu ea ca sa strang probe. Stiam ca trebuie sa am argumente pentru ea. Are o relatie cu Tudy si pe 5 aprilie o sa va ofer si probe”, a declarat Pepe la Happy Hour.

Daca ati vazut-o puternica pe Oana, sa stiti ca eu am stat in spatele ei. Fara mine, Oana nu e nimic”, sustine Pepe.

De curand, Oana Zavoranu a luat-o pe Ana Maria Prodan sa-i fie manager. Aceasta a inceput deja sa il ameninte pe Pepe ca "si-a gasit nasul cu ea".

Pepe i-a aratat actele casei lui Maruta. “Eu, daca vreau sa vand azi casa sau s-o inchiriez, pot s-o fac. De maine, pot s-o pun pe Oana sa doarma in strada!”, sustine Pepe.

Cantaretul spune ca are declaratiile de dragoste ale amantului Tudy (Tudor Ionescu) catre Oana Zavoranu

 “El e politician, are studii in afara, e un tip misto, s-a indragostit de Oana. Eu nu am nimic cu el, i-am dat si mesaj de La multi ani de ziua lui”, a glumit Pepe, care a declarat ca Oana si-a petrecut Revelionul trecut cu amantul ei. “Oana s-a inselat pe ea cand m-a inselat cu el. Am fost baiat destept, am filmat tot, pe 5 aprilie va dau toate detaliile”, i-a promis el lui Catalin Maruta.

Pe happyhour.protv.ro puteti vota daca vreti sa aflati adevaratele motive pentru care Pepe a parasit-o pe Oana si vrea sa o evacueze din casa lui!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni