• PRO TV
  • Pepe: “L-am vazut dezbracat pe amantul Oanei!”

Pepe: “L-am vazut dezbracat pe amantul Oanei!”

Pepe: “L-am vazut dezbracat pe amantul Oanei!”

Voteaza pe happyhour.ro daca vrei sa afli de ce Pepe a parasit-o pe Oana! “Tudy e un baiat dragut, dar e mai frumos dezbracat!”, a aruncat Pepe o pastila, prin care sugereaza care are inregistrari cu el si Oana in ipostaze compromitatoare.

Oana a inceput sa planga si sa spuna ca nu-i adevarat cand i-am spus ca stiu de aventura ei. N-am batut-o, n-am dat-o afara, ca era frig atunci”, spune el. Pepe o acuza pe viitoarea lui fosta sotie ca a avut mai multe aventuri, ca l-ar fi inselat chiar si pe Tudy cu alti barbati. Saracul Tudy, el e indragostit si gelos”, l-a compatimit Pepe.

Luni, pe cand Oana Zavoranu tinea o conferinta de presa, el a fost cu o echipa de la Happy Hour in casa de pe Calea Calarasilor si s-a distrat facand cruce si sfintind casa: “In nume Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh, piei Satana”.

Cantaretul s-a suparat foarte tare cand a vazut ca Oana a pus in sertar o fotografie la care el tine foarte mult, cu nepotul lui care a murit la 18 ani, si si-a pus in loc o poza de-a ei. “E o narcisista!”. 

Ii dau 5 metri patrati din casa mea Oanei, unde e o camera de serviciu. Dar va trebui sa sara gardul pentru a ajunge aici”, spune Pepe.

Cantaretul a creat o adresa de mail - [email protected] si o pagina de Facebook - facebook./com/pepefaraoana - unde sa primeasca mesaje in care oamenii sa ii spuna daca vor sa afle adevarul despre despartirea lor. "Daca primesc foarte multe mesaje, voi da inregistrarile mai devreme", a spus Pepe.

Pe happyhour.protv.ro puteti vota daca vreti sa aflati adevaratele motive pentru care Pepe a parasit-o pe Oana si vrea sa o evacueze din casa lui!

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni