• PRO TV
  • Pepe: “Cine nu vrea sa apara in filmuletele cu Oana, sa ma caute si sa-mi dea bani!”

Pepe: “Cine nu vrea sa apara in filmuletele cu Oana, sa ma caute si sa-mi dea bani!”

Pepe: “Cine nu vrea sa apara in filmuletele cu Oana, sa ma caute si sa-mi dea bani!”

In emisiunea lui Catalin Maruta, Pepe a citit mesajele contradictorii pe care le primea de la Oana.  “Daca Oana imi trimitea un mesaj de dragoste, la cinci minute era in stare sa-mi trimita un mesaj urat. Trece de la o stare la alta, e duplicitara”, spune Pepe.

 “Daca ai sti cat ma doare ignorarea ta totala, ca pot pati orice si nu-ti mai pasa. Tu esti norocul vietii mele. Imi pare incredibil de rau si as face orice sa stau in brate la tine. Te rog sa ma ierti si iti multumesc c-ai fost in viata mea. Iti doresc tot binele din lume”, se pare ca i-a scris Oana, in primul sms citit de Pepe in cadrul emisiunii Happy Hour.

In timp ce citea sms-urile de la Oana, Pepe a facut mai multe comentarii acide la adresa viitoarei sale foste sotii. "In casa aia, am mai fost cu 50 de femei inaintea Oanei!".

Esti o piatra nenorocita, sa dea Dumnezeu sa te arda inima si sufletul ala pe care nu-l ai”, ii scria Oana. In acelasi mesaj, Oana il ruga: vino sa te iau in brate, ca ma topesc pe picioare fara tine”.

Am inceput sa fiu contactat de oameni care nu vor sa apara in filmuletele cu Oana. Cautati-ma fratilor si dati-mi bani, ma gasiti la Happy Hour in fiecare zi”, a spus latino lover-ul.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni