• PRO TV
  • Oana Zavoranu il implora pe Pepe sa se intoarca la ea! Vezi ce sms-uri ii trimitea

Oana Zavoranu il implora pe Pepe sa se intoarca la ea! Vezi ce sms-uri ii trimitea

Oana Zavoranu il implora pe Pepe sa se intoarca la ea! Vezi ce sms-uri ii trimitea

Pepe a citit in emisiunea Happy Hour cateva din sms-urile pe care le-a primit de la Oana Zavoranu dupa ce s-au despartit. Oana vroia sa se impace cu cantaretul si il ruga cu cerul si pamantul sa vina inapoi la ea.

Cantaretul i-a povestit lui Maruta cum a ajuns sa se desparta de sotia sa. “Am vazut ca Oana incet-incet nu mai vroia sa iasa cu mine la cafea, nu mai vroia sa mergem la Paris, Londra. Statea tot timpul pe telefon si pe laptop. Se izolase in casa, iesea numai cu prietenii ei”.

Daca la inceput, Oana nega intruna ca are o aventura si spunea ca Pepe e paranoic, acum incepe sa recunoasca, putin cate putin, ca existau motive pentru care Pepe a parasit-o. Maruta i-a spus lui Pepe ca Oana a confirmat in mod public ca Tudy e indragostit de ea.

Asa e, dar Oana nu iubeste pe nimeni, eu stiu cel mai bine”, a comentat Pepe, care vrea sa ia o pauza de la apartiile televizate, pentru a se ocupa de plangeri penale impotriva celor care i-au jefuit casa, pentru calomnie si jigniri, iar daunele vrea sa le doneze copiilor orfani.

Vezi cine e Tudor Ionescu
 – Tudy – cel despre care Pepe sustine ca e amantul Oanei!

Norica Nicolai
, care a fost colega cu Tudor Ionescu la Bruxelles, spune ca acesta e un tanar ambitios si motivat sa mearga mai departe.. “Povestea asta cu Oana il pune pe Tudy intr-o situatie neplacuta in partid”, a declarat doamna Nicolai, europarlamentar PNL.

Oana
 i-a trimis sms-uri disperate lui Pepe, in care il ruga sa se intoarca la ea, dupa ce acesta a plecat de acasa. “Te rog in genunchi, vino”, “te implor, vino sa vorbim”, “Imi e dor rau de tot de tine” sau “Sunt pierduta fara tine”. Pepe, insa, e hotarat sa faca publice pe 5 aprilie materialele compromitatoare pe care le detine.


Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni