• PRO TV
  • Era considerată una dintre cele mai frumoase fetițe din lume, devenind imaginea Nike și Calvin Klein. Acum are 20 de ani și câștigă milioane de dolari

Era considerată una dintre cele mai frumoase fetițe din lume, devenind imaginea Nike și Calvin Klein. Acum are 20 de ani și câștigă milioane de dolari

Era considerată una dintre cele mai frumoase fetițe din lume, devenind imaginea Nike și Calvin Klein. Acum are 20 de ani și câștigă milioane de dolari

Viața lui Lily Chee a luat o direcție neașteptată când a fost descoperită de un agent al agenției de modele Wilhelmina. Fetița, care avea doar 9 ani, se afla la cumpărături împreună cu tatăl ei. Aspectul ei exotic i-a fascinat pe fotografi. De atunci, fetița a început o carieră deloc plictisitoare: semnarea contractelor de publicitate, ședințe foto și prezentări de modă. În prezent, Lily are 20 de ani și câștigă milioane de dolari anual.

Lily Chee a lucrat pentru Nike, Marc Jacobs, Calvin Klein, Dior, Tommy Hilfiger și multe alte branduri celebre. La vârsta majoratului, tânăra se putea mândri deja cu o avere considerabilă. Mulți spun că va ajunge la fel de celebră ca Gigi Hadid. 

La 11 ani, ea a câștigat într-un an 22.000 de dolari, scrie nypost.com.

Din ce familie provine Lily Chee

Lily s-a născut în data de 19 septembrie 2003. Ea a fost crescută într-o familie de clasă de mijlocie, în Atlanta, Georgia, Statele Unite. Este americană după naționalitate și de religie creștină. Fata are rădăcini chineze și malaysiene după tatăl ei, dar și irlandeze de la mama ei.

A urmat o școală privată în orașul natal, după care un liceu. Încă din copilărie, i-a plăcut să fie în fața camerei și a dezvoltat un interes pentru actorie și modeling. A început să lucreze ca model la vârsta de 9 ani. 

Fetița cu chip angelic s-a transformat acum într-o femeie încrezătoare și seducătoare. (Vezi mai multe imagini în galeria foto). 

Gallery

Tatăl ei este om de afaceri, iar mama casnică. Are două surori mai mici pe nume Mabel Chee și Nuala Chee. Ambele sunt personalități cunoscute pe rețelele de socializare.

Lily Chee nu este căsătorită. Deocamdată, ea nu a vorbit despre existența unui iubit în viața ei.

 

Sursă foto: Getty Images, Instagram/ 
lilychee

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni