• PRO TV
  • Codin Maticiuc, refuzat de Pamela Anderson, pe care o voia lângă el în Miami Bici 2

Codin Maticiuc, refuzat de Pamela Anderson, pe care o voia lângă el în Miami Bici 2

Codin Maticiuc, refuzat de Pamela Anderson, pe care o voia lângă el în Miami Bici 2

Filmul Miami Bici 2 are o distribuție curajoasă pentru un film românesc, cu Danny Trejo într-unul dintre rolurile secundare. Codin Maticiuc a dezvăluit că echipa a țintit și mai sus și i-a făcut o ofertă chiar Pamelei Anderson. Reacția ei l-a dezumflat pe producătorul Maticiuc.

Gallery

Codin Maticiuc și-a dorit cu orice preț un actor american în distribuția filmului Miami Bici 2. După lungi deliberări și negocieri, echipa a reușit să-l atragă în proiect pe Danny Trejo, un actor pe care Maticiuc în apreciază mult.

Însă, când negocierile cu actorul de 79 de ani au ajuns în impas, Codin Maticiuc a fost la un pas să renunțe la Danny Trejo și să caute alte variante. Așa a ajuns să sune actori precum Dolph Lundgren, Charlie Sheen, Michael Madsen, Jean Claude Van Damme, Chuck Norris și Pamela Anderson.

Actrița de 56 de ani l-a refuzat categoric, în mare stil. Codin a dezvăluit ce răspus i-a oferit vedeta din Baywatch, după ce el i-a oferit 500.000 de dolari pentru a juca în Miami Bici 2.

Noi i-am oferit aceeași sumă ca lui Danny Trejo. Am făcut oferta pe care o făceam la toți. La Pamela, răspunsul a fost: nu suntem nici în aceeași galaxie. Ăsta a fost răspunsul ei”, a spus Codin în podcastul Acasă la Măruță. El a mărturisit că filmul Miami Bici 2 ar fi avut un succes mai mare cu Pamela Anderson în distribuție.

Antreprenorul, care în ultimii ani s-a implicat în producția de filme de mare succes, a mărturisit că nici nu s-a pus problema să meargă „mai sus” cu selecția actorilor, fiindcă ar fi fost un demers inutil.

Filmul Miami Bici 2 ajunge în cinematografele de la noi vineri, 24 noiembrie 2024. În promovarea filmului s-a implicat și Danny Trejo, care a distribuit pe conturile sale sociale un spot de prezentare a peliculei în care joacă. Filmul, regizat de Jesus del Cerro și produs de Codin Maticiuc și Matei Dima, are un buget de 2,2 milioane de euro. Maticiuc speră să scoată profit, deși are niște temeri că Miami Bici 2 nu va întrece Teambuilding la încasări.

Fotografii: Getty Images, Facebook/ Codin Maticiuc

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni