• PRO TV
  • Cum arată în costum de baie cea mai sexy jucătoare de golf. Admiratorii nu-și iau ochii de la ea când apare pe teren

Cum arată în costum de baie cea mai sexy jucătoare de golf. Admiratorii nu-și iau ochii de la ea când apare pe teren

Cum arată în costum de baie cea mai sexy jucătoare de golf. Admiratorii nu-și iau ochii de la ea când apare pe teren

Lily Muni He este o jucătoare profesionistă de golf, de origine chineză, care face furori pe teren. Admiratorii nu o scapă din priviri, iar presa internațională o consideră una dintre cele atrăgătoare sportive din lume.

Chinezoaica are peste 700.000 de urmărotori pe Instagram, care se întrec în comentarii de laudă la adresa ei. Pe pagina de socializare, sportiva postează imagini fierbinți care îi aduc zeci de mii de like-uri. (Vezi mai multe în galeria foto)

În vârstă de 24 de ani, Lily a atras atenția prin trăsăturile ei frumoase și a obținut contracte de publicitate cu mai multe branduri, printre care: Prada, Burberry, Nike. 

Gallery

Cine este Lily Muni He

Muni He S-a născut în Chengdu, Sichuan, China. Tatăl ei, de profesie restaurator, a dus-o la golf la vârsta de 5 ani. Familia ei s-a mutat la Vancouver, iar mai târziu în San Diego. A studiat la liceul Torrey Pines din San Diego. În Statele Unite, a putut să joace golf mai regulat și s-a alăturat turneelor de golf pentru juniori din California de Sud, alături de evenimentele U.S. Kids' Golf și American Junior Golf Association. A devenit profesionistă în decembrie 2017 și a câștigat prima ei victorie Symetra Tour în iulie 2018, la campionatul inaugural Prasco Charity din Maineville, Ohio. În noiembrie 2019, ea a câștigat seria Q LPGA în opt runde pentru a-și asigura calitatea de membru al turneului LPGA 2020. În prezent, averea ei se ridică la câteva zeci de milioane de dolari. 

Din 2019, Lily Muni are o relație de dragoste cu pilotul de Formula 1, Alexander Albon.

View this post on Instagram

A post shared by lily muni he (@lilymhe)

Sursă foto: Getty Images, Instagram/ 
lilymhe

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni