• PRO TV
  • Vasilică Ceterașu, acuzat de agresiune sexuală. Cine este femeia care a depus plângere pe numele acestuia

Vasilică Ceterașu, acuzat de agresiune sexuală. Cine este femeia care a depus plângere pe numele acestuia

Vasilică Ceterașu, acuzat de agresiune sexuală. Cine este femeia care a depus plângere pe numele acestuia

Vasilică Ceterașu se află în mijlocul unui scandal, după ce o femeie l-a acuzat atât de agresiune sexuală, cât și de agresiune fizică. Incidentul ar fi avut loc de curând, într-un autoturism.

Gallery

​Vasilică Ceterașu a fost acuzat de o femeie din Baia Mare de agresiune sexuală și fizică, informațiile fiind confirmate de biroul de presă al IPJ Maramureș. Presupusa victimă a mers la spital și la poliție și a depus o plângere pe numele acestuia.

Vasilică Ceterașu a fost acuzat de agresiune sexuală

Celebrul Vasilică Ceterașu are probleme cu legea. Potrivit vasiledale.ro, pe numele cântărețului de muzică populară a fost înregistrată o plângere penală, în urmă cu două zile, pe 26 noiembrie, la Poliția Municipiului Baia Mare.

Femeia, în vârstă de 42 de ani, susține că a fost agresată fizic și sexual de artist, informații confirmate de biroul de presă al IPJ Maramureș. Plângerea a fost făcută pe data de 25 noiembrie, în jurul orei 04:30.

Conform sursei menționate anterior, incidentul ar fi avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, 24 spre 25 noiembrie, într-o mașină, în urma unei petreceri care a avut loc într-un club din Baia Mare. Vasile Ceterașu a fost contactat și a negat acuzațiile care îi sunt aduse.

„Nu, nu, e prima oară când aud așa ceva. Doamne ferește! Habar nu am. Dacă o să fiu citat, sigur o să merg. Nu am avut niciun incident. Sunt camere acolo. Doamne ferește… Am soție, copii”, a spus acesta.

Botez de 100.000 de euro pentru gemenii lui Ceterașu

Anul acesta, soția lui Vasilică Ceterașu a adus pe lume doi băieți, iar petrecerea de botez a fost una de zile mari, care a costat nu mai puțin de 100.000 de euro. Micuții Thiago Ioan și Kevin Vasile au fost în centrul atenției, iar părinții lor au scos bani grei din buzunar, pentru a avea parte de o petrecere pe cinste.

Amalia, soția lui Vasilică Ceterașu, a recunoscut că a avut extrem de multe emoții, deoarece, până la ei, a avut doar o fiică, iar venirea gemenilor a pus-o la încercare.

„Sunt emoționată la pătrat cumva, la dublu. E puțin mai emoționant decât la Selena, bine și la Selena am avut emoții fiind primul copil, dar acum cu băieței… Eu nu am avut băieți, nici nu știam bine cum procedăm, cum facem, dar știu că o să iasă totul bine”, a povestit Amalia, înainte de petrecerea de botez.

Sursa foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni