• PRO TV
  • (P) Faci o afacere profitabilă dacă îți iei un Mercedes S Class de la Elite Cars Leasing

(P) Faci o afacere profitabilă dacă îți iei un Mercedes S Class de la Elite Cars Leasing

(P) Faci o afacere profitabilă dacă îți iei un Mercedes S Class de la Elite Cars Leasing

Nu este un lucru simplu să renunți la mașina veche pentru una nouă, dar nici să cumperi un model nou cu banii jos nu pare a fi o soluție rentabilă. Asta deoarece piața de profil oferă multe clienților săi, dar nu neapărat un raport bun preț-calitate. De departe soluții profitabile oferă agenția Elite Cars Leasing, care propune clienților mai multe alternative.

Acestea se referă la sistemele de trade in și buy-back, adică vânzarea mașinii vechi și cumpărarea uneia noi, din același loc.

Cum să cumperi un Mercedes S Class de vânzare în leasing

Atunci când îți dorești un model anume de mașină nu mai stai pe gânduri. Chiar dacă vorbim aici de un Mercedes S Class, inclusiv acesta se poate achiziționa datorită unui sistem profitabil de ambele părți și anume vânzarea în leasing.

O impresie bună se poate face și cu o mașină elegantă așa cum sunt toate din gama Mercedes. Nimic nu poate fi mai simplu decât să cumperi acum un Mercedes S Class de vanzare in leasing. Și asta pentru că această facilitate este oferită de către o agenție serioasă, care lucrează cu unii dintre cei mai buni finanțatori de pe piață la ora actuală.

Mai mult decât atât, dobânda percepută este de 0%. Toate tipurile de finanțări posibile sunt puse la îndemâna clienților, încât aceștia să o poată alege pe cea care îi avantajează. Agenția Elite Cars Leasing are listat pe site și ce documente sunt necesare, în vederea aprobării unei soluții de finanțare.

Clasa S, mașini noi și rulate, dar impecabile

Mașinile de lux sunt și vor rămâne în continuare pe lista cumpărătorilor, deoarece, pe lângă faptul că atrag atenția, au și dotări pe măsură. Fie ele noi sau rulate, în ambele variante se pot achiziționa cu încredere de la agenția Elite Cars Leasing. Aceasta pune la dispoziția clienților săi trei locații în țară, respectiv București, Brașov și Bacău, unde se pot testa mașinile în cadrul unui test drive. Aici, reprezentanții de la fiecare locație vor răspunde întrebărilor de natură tehnică adresate de către clienți, dar nu numai.

Revenind la Mercedes Clasa S, acestea prezintă un interior dotat cu tehnologii de ultimă generație, printre care scaune cu reglaj electric, sistem de masaj inclus, dar și un sunet de înaltă calitate provenind de la sistemul audio.

Confort fără compromis cu mașinile livrate de Elite Cars Leasing

Dacă preferați un Mercedes din Clasa S este bine de știut că aceasta prezintă suspensii care se adaptează drumului parcurs, deci confortul este garantat.

Dar altfel, pe lista mașinilor care se pot cumpăra de la Elite Cars Leasing se găsesc în stoc sute de modele, de la firme renumite cum ar fi Skoda, BMW, Jaguar, Toyota, Porsche sau Kia. Fie ele noi sau rulate, toate prezintă istoric în reprezentanță și manual tehnic la vedere.

Cu ajutorul unui formular se poate cere direct de la dealer modelul dorit de mașină. Acesta va răspunde într-un timp cât mai scurt solicitării clienților.

Mai multe detalii privind modelele pe stoc sau care pot fi aduse la solicitarea clienților sunt disponibile pe pagina oficială elite-cars-leasing.ro.

Contact: [email protected]

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni