• PRO TV
  • (P) Un magazin online cu decorațiuni pentru Crăciun vă inspiră pentru moda bradului în 2023

(P) Un magazin online cu decorațiuni pentru Crăciun vă inspiră pentru moda bradului în 2023

(P) Un magazin online cu decorațiuni pentru Crăciun vă inspiră pentru moda bradului în 2023

Pentru că ne apropiem cu pași repezi de perioada de final de an, este evident interesul crescut pentru toată gama de decorațiuni pentru acest sezon. De la luminițe colorate și până la decorațiuni de tot felul, toată lumea își dorește să aleagă accesoriile cu care își pot crea un decor de vis.

Care este modă bradului în 2023? Cu culori sunt în trend sau cum să ne amenajăm casa în așa fel încât să ne placă, dar și să fim în pas cu moda? Un magazin online cu decoratiuni pentru Craciun, pe numele său DecoDepot, vine cu inspirația de care avem nevoie cu toții.

Să aflăm mai mult despre moda iernii în 2023

La fel ca și în alți ani, sunt la mare căutare accesoriile din lemn, dar și cele elegante cu pene, puf sau catifea. Sunt de asemenea apreciate decorațiunile colorate, cele tematice cu verde și roșu, dar și cele albe, ca ninse.

În fond, se poartă ce ne place, se poartă eleganța și bine ar fi ca ceea ce alegem să fie în concordanță cu decorul existent din locuință. Cu alte cuvinte, nu alegem doar de dragul de a alege ce este la modă. În orice caz, DecoDepot vine cu inspirația de care avem nevoie cu toții. De la decorațiuni pentru masă și până la cele de brad, aici sunt de toate pentru toată lumea.

Forme inedite, texturi pe măsură

Pentru cei care doresc să iasă din sfera banalului sau a clasicului, pot opta pentru decorațiuni atipice. Asta nu înseamnă că vom pierde elementul eleganței, însă ce ați spune de decorațiuni sub formă de cadou? Sunt aurii și adorabile. De asemenea, în stocul magazinului online menționat avem de asemenea disponibile și diverse forme ale spărgătorului de nuci, fie că este vorba de glob sau de decorațiune pentru masă. O figurină din lemn pe care nu ai cum să nu o asociezi automat cu sărbătorile de iarnă din copilărie.

Din aceeași gamă de decorațiuni inedite se numără și ornamentele de tip patine, îmbrăcate în catifea, cele tip fluture ori ghirlandele cu bulgărași. Abundă în alb și sunt pufoase. Bufnițe, brazi, printre altele, sunt de asemenea ornamente cu care vă puteți delecta de aici.

Decor de Crăciun elegant, modern, scăldat în sclipire

Dacă ne gândim ce înseamnă această sărbătoare sau cu ce o putem asocia avem emoții corelate cu tot ce e festiv. Prin urmare, pentru unii dintre noi asta înseamnă sclipire, deci mult sclipici să abunde în decorațiuni. Pentru alții este vorba de o eleganță aparte, de rafinament de asemenea. În acest caz puteți alege globurile cu textură mată sau cele îmbrăcate în materiale ori înnobilate de puf alb.

Pentru fiecare dintre noi Crăciunul este o reinterpretare diferită, cel puțin în privința decorului amenajat, dar pentru noi toți este sărbătoarea iubită care ne amintește de copilărie. Pentru un decor fix așa cum vă doriți, descoperiți gama de la DecoDepot.

Contact: 0771 079 952

[email protected]

Str. Poienelor, nr. 8, Brașov

*Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni