• PRO TV
  • Abhigya Anand, copilul astrolog care a prezis pandemia de Covid-19, vine acum cu profeții pentru 2024

Abhigya Anand, copilul astrolog care a prezis pandemia de Covid-19, vine acum cu profeții pentru 2024

Abhigya Anand, copilul astrolog care a prezis pandemia de Covid-19, vine acum cu profeții pentru 2024

Abhigya Anand, un adolescent genial din India, a făcut mai multe predicții pentru anul 2024, unele optimiste, altele destul de sumbre.

Abhigya Anand s-a născut în 2006 în India și este considerat unul dintre cei mai de succes profeți din țara lui. Băiatul a fost capabil să prezică o mulțime de evenimente majore, printre care pandemia de Covid 19, criza energiei, dezastrele din Japonia, India, Australia etc.

În 2024, conform profetului indian Abhigya Anand, virusul SARS-CoV-2 și variantele sale vor deveni mult mai puțin contagioase. Datorită acestui lucru, pandemia poate fi considerată încheiată în anul care vine.

Același profet spune că interacțiunea planetelor Marte, Saturn și Jupiter și a altor fenomene astronomice vor avea impact asupra Pământului, rezultând cutremure și alte dezastre naturale.

Chiar dacă pandemia de Covid-19 va lua sfârșit, alte pandemii periculoase vor apărea, conform lui Abhigya Anand. În următorii ani, aceste epidemii la scară largă vor afecta peisajul politic, economic și social.

Adolescentul profet face și o avertizare cu privire la impactul negativ pe care oamenii îl au asupra mediului înconjurător și care adesea se traduce prin catastrofe și dezastre naturale. Abhigya Anand insistă pe necesitatea ca oamenii să-și schimbe obiceiurile și să dea o mai mare importanță mediului și a stadiului în care se află planeta.

Foto. Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni