• PRO TV
  • Ce va aduce anul Dragonului de Lemn pentru fiecare zodie. Previziunile specialiștilor în astrologie pentru 2024

Ce va aduce anul Dragonului de Lemn pentru fiecare zodie. Previziunile specialiștilor în astrologie pentru 2024

Ce va aduce anul Dragonului de Lemn pentru fiecare zodie. Previziunile specialiștilor în astrologie pentru 2024

Astrologii susțin că anul 2024 va fi unul generos și plin de oportunități, mai ales pentru anumite zodii, care dau dovadă de putere și ambiție. Potrivit horoscopului chinezesc, este anul Dragonului de Lemn, o creatură mitică, înțeleaptă, capabilă să ofere multă bucurie.

În zodiacul chinezesc, anul 2024 este anul Dragonului de lemn. În cultura chineză, este un simbol foarte apreciat, pentru că reprezintă puterea, norocul și succesul. Pentru nativii din anumite zodii, anul 2024 va aduce prosperitate și multe realizări. 

Cum să atragi norocul în casă

Specialiștii în Feng Shui au anumite recomandări pentru anul 2024. Elementul anului 2024 este lemnul, astfel încât decorul din casă trebuie să conțină mai mult lemn, dacă vrem să atragem norocul. O poză sau un tablou cu un copac este un alt element care va ajuta. 

Mai există o mulțime de alte opțiuni: decorați apartamentul sau casa cu copaci bonsai sau puneți o plantă decorativă lângă canapea, gen măslin sau bambus. 

Atât bărbații, cât și femeile pot alege accesorii (de exemplu, pandantive) sub forma unui copac cu o coroană luxuriantă. Coroana este foarte importantă. La urma urmei, ea este cea care este dovada sănătății și creșterii rapide a copacului. 

Nu în ultimul rând, sunt indicate tot felul de reprezentări cu Dragonul de Lemn: bibelouri, calendare, pături, perne, pahare, șervețele de masă, etc.

Ce ne rezervă Anul Dragonului de Lemn

Deci, ce ne rezervă anul care vine? Dragonul are caracteristici foarte favorabile, așa că anul aduce noroc, prosperitate și un fel de descoperire. Oamenii care sunt încrezători și fermi în ceea ce privește obiectivele lor vor avea cu siguranță succes. Îndoielile, genunchii tremurători și fricile trebuie depășite. Dar nu ar trebui să acționați cu obrăznicie și aroganță - este absolut necesar un plan clar.

Culoarea verde în aproape toate culturile lumii are asocieri bune: liniște, renaștere, reînnoire, creștere. O mulțime de evenimente interesante și plăcute ne așteaptă în noul an: o creștere în carieră, nașterea copiilor, reconcilierea după certuri lungi, creșterea economică.

Dar merită să ne amintim că Dragonul poate fi și foarte periculos. Nu este nevoie să-l tachinezi și să te angajezi în jocuri și înșelătorii dubioase. Cu siguranță nu va fi de acord cu asta.

Dragonul de Lemn este cea mai pașnică creatură dintre toți frații săi. El ne va ajuta să ne adaptăm noilor realități și să încerce să ne salveze de eșecuri. 

Dragonul este singura creatură mitică dintre animalele din calendarul chinezesc. Ce înseamnă asta? Că își poate arăta magia. În 2024, putem să ne asumăm lucruri pe care ne-a fost frică să le abordăm înainte. Acum va exista ocazia de a muta munții din loc. Nu ratați șansa de a vă schimba viața în bine. Amintiți-vă: Dragonul este un simbol al energiei, al încrederii în sine și al norocului!

Horoscopul pentru 2024, anul Dragonului de Lemn

Berbec

Va fi copleșit de idei, evenimente și tot felul de experiențe. Anul Dragonului va fi atât de încântător pentru Berbec! Primăvara va fi deosebit de productivă pentru evenimente pozitive. Ar putea să câștige bani, să-și dezvolte afacerile. Relațiile de dragoste pentru Berbec vor străluci - nu le va lipsi pasiunea. Dar stelele avertizează: să nu-și facă multe iluzii și să aibă grijă la înșelăciuni. 

Taur

Anul Dragonului va fi unul prosper pentru Tauri. Ar putea să-și rotunjească veniturile, să se mute în casă nouă sau să termine o renovare. Unii ar putea să se căsătorească, să călătorească în străinătate.Taurul se va putea adapta cu ușurință la noi roluri care apar în viața sa. Sunt multe aspecte favorizante pentru această zodie. Ar trebui să fructifice ce a lucrat în decursul anului trecut. 

Gemeni

Astrele le promit Gemenilor achiziții mari și investiții de succes, dar cu prudență. Jupiter vine cu o doză subsanțială de energie. Fiind sociabili și prietenoși, vor găsi cartea norocoasă. Unii ar putea să-și întărească relația cu partenerul lor. Alții vor trece ușor peste despărțiri sau certuri.La sănătate, vor trebui să acorde o atenție deosebită dinților și sistemului muscular. 

Rac

Din momentul în care Dragonul își asumă puterea, Racii ar trebui să înceapă să economisească, să creeze o bază materială solidă și să nu facă achiziții necugetate. La mijlocul anului, se pot aștepta la apariția unor noi surse de venit. În viața personală, Racii își vor consolida relația cu partenerii. Reprezentanții singuratici ai acestei zodii își pot găsi fericirea în iunie-iulie. Nu vor exista pericole pentru sănătate în 2024, dar mare grijă să nu vă răsfățați cu alimente afumate, dulci și sărate. 

Leu

Leii vor fi în centrul atenției în anul Dragonului de Lemn. Jupiter este în casa succesului, a carierei, dar stă doar până în luna mai. În 2024 ar trebui să se relaxeze cu adevărat și să mai cedeze puțin din dorința de avea mereu controlul și puterea. Prin iulie-august, se vor putea bucura de cunoștințe plăcute, de noi achiziții pentru casă. În planul sănătății, remediile populare  îi vor ajuta să evite stresul. Nu uitați să vă bucurați de viață! 

Fecioară

Frumos și vulnerabil, acest semn al zodiacului obține adesea succes atât în ​​carieră, cât și în viața personală. În anul Dragonului, Fecioara poate conta pe: energie și inspirație, dezvoltarea abilităților creative și intelectuale. Astrologii sfătuiesc doamnele să aibă grijă de sistemul lor nervos, să evite situațiile scandaloase și stresul. Nativii acestei zodii trebuie să învețe să fie mai diplomați, dacă vor să aibă de câștigat. 

Balanță

Anul 2024 va fi marcat de schimbări pentru Balnață. Se pot produce evenimente importante: căsătorie sau divorț, nașterea copiilor, schimbarea profesiei, creșterea bruscă a carierei. La capitolul sănătate - se vor bucura de un plus de energie, dar trebuie să renunțe la vicii. Ar putea obține venituri mai mari, să facă niște investiții. 

Scorpion

Horoscopul chinezesc pentru 2024 prezice probleme financiare pentru Scorpionii cu voință puternică, capricioși și misterioși. Pentru a le evita, nu trebuie să se implice în aventuri cu bani sau să facă operațiuni riscante. De asemenea, este mai bine să aștepte puțin înainte de a începe o nouă afacere. În a doua jumătate a anului, lucrurile se stabilizează. Mulți Scorpioni vor putea câștiga bani din hobby-urile lor - potențialul lor creativ va fi activat. Sfat! Potrivit horoscopului chinezesc, Scorpionii nu ar trebui să-și stabilească obiective serioase pentru 2024. Daca sunt planificate renovari sau mutări, aceastea ar trebui amânate până în noiembrie-decembrie. În dragoste au nevoie de mai mult curaj și inițiativă.


Săgetător

„Prin greutăți spre stele”, este citatul reprezentativ pentru anul 2024. Martie și aprilie vor fi lunile mai dificile. În relațiile personale sunt posibile despărțiri și certuri. Reprezentanții singuri ai zodiei își vor putea întâlni sufletul pereche în octombrie-noiembrie. Dar relația nu va fi simplă. Afacerile financiare vor rămâne la același nivel, dar fluxurile de numerar sunt așteptate în ianuarie și februarie. În anul care vine, este mai bine pentru Săgetător să se concentreze pe munca în echipă. 

Capricorn

Calendarul se va deschide cu o nouă pagină de succes pentru Capricornii cu voință puternică.  Anii de muncă asiduă vor da rezultate pozitive. În perioada ianuarie-mai, există șanse mari de a vă îmbunătăți situația financiară - acești reprezentanți ai cercului zodiacal pot primi în mod neașteptat o moștenire, ajutor de la rude sau o creștere salarială. Principalul lucru este să lucreze și să nu se oprească. Recomandarea este să-și mai ia câte o vacanță. Pasiune, dragoste, romantism, armonie și înțelegere reciprocă - sunt posibile toate. Capricornii pot întâmpina 2024 în siguranță și nu se tem de discordie în viața lor personală. Atenție! Pentru a nu-l înfuria pe Dragon, ar trebui să evitați aventurile amoroase. 

Vărsător

Calm, stabilitate și pozitivitate în toate domeniile. Vărsătorii nu au de ce să-și facă griji în anul care vine. Acest semn va avea șansa de a-și întâlni dragostea și de a începe o relație fericită și armonioasă, de a obține o poziție bună datorită patronajului unei persoane influente și a conexiunilor vechi. Bolile minore se vor ameliora. Pentru că o să fie traversat de planeta Pluto, va avea parte de o transformare, una necesară. Ar putea începe o nouă activitate, un program de modelare corporală, etc. 

Pești

Noi orizonturi, experiențe frumoase și interesante îi vor captiva pe frumoșii Pești odată cu sosirea Dragonului de Lemn. Se pot căsători, pot avea întâlniri romantice. La capitolul financiar, pot face investiții pe termen lung. Peștii sunt adesea cuprinși de lene, de aceea ar fi bine să încerce o schimbare, să fie mai activi, să-și descopere noi abilități. Gândiți-vă la simbolistica Dragonului de Lemn și nu vă abateți de la principiile sale: onoare, curaj, noblețe. Atunci stelele se pot „adapta” semnului tău zodiacal, aducând numai bunătate, iubire și fericire!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni