• PRO TV
  • Linda Evangelista a luat o decizie radicală upă ce a fost desfigurată de o procedură cosmetică: „Nu mai vreau să aud”

Linda Evangelista a luat o decizie radicală upă ce a fost desfigurată de o procedură cosmetică: „Nu mai vreau să aud”

Linda Evangelista a luat o decizie radicală upă ce a fost desfigurată de o procedură cosmetică: „Nu mai vreau să aud”
Sursa: Profimedia

Supermodelul Linda Evangelista (58 de ani) a făcut un anunț îngrijorător la doi ani după ce a anunțat că a fost desfigurată de o procedură cosmetică, la care a apelat pentru a slăbi.

Gallery

Linda Evangelista dezvăluia, în septembrie 2021, că a fost „desfigurată și deformată” în urma efectelor secundare ale procedurii de slăbit CoolSculpting la care apelase în 2016. Supermodelul a evitat să apară în public, din cauza efectelor nocive pe care le-a avut terapia asupra ei. În loc să slăbească, ea s-a îngrășat și a rămas desfigurată.

Recent, ea a fost întrebată dacă se întâlnește cu cineva, însă răspunsul ei a fost radical: „Nu mă interesează. Nu mai vreau să dorm cu nimeni. Nu mai vreau să aud respirația nimănui”, s-a confesat modelul în ziarul Sunday Times. Evangelista a dezvăluit că ultima ei întâlnire amoroasă a avut loc înainte de problemele de sănătate pe care le-a avut în 2016.

Anul trecut, supermodelul a dat în judecată compania care a oferit procedura de slăbire și a cerut daune de 50 de milioane de dolari.

Linda Evangelista a fost căsătorită cu Gérald Marie, șeful Elite Model Management, în perioada 1987-1993. La începutul acestui an, ea l-a acuzat pe fostul soț de abuz fizic.

Fotografii: Getty Images/Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni