• PRO TV
  • Cum arată și cu ce se ocupă singura nepoată a soților Ceaușescu. Alexandra are 26 de ani

Cum arată și cu ce se ocupă singura nepoată a soților Ceaușescu. Alexandra are 26 de ani

Cum arată și cu ce se ocupă singura nepoată a soților Ceaușescu. Alexandra are 26 de ani

Elena și Nicolae Ceaușescu au avut trei copii, pe Zoia, Nicu și Valentin, cel din urmă fiind singurul care trăiește. Valentin este singurul care are copii, printre aceștia se numără și Alexandra, în vârstă de 26 de ani.

Gallery

Cât de frumoasă este Alexandra, nepoata soților Ceaușescu

Familia Ceaușescu are doi moștenitori legali. Este vorba despre nepoții fostului cuplu prezidențial, copiii mezinului Valentin Ceaușescu.

Sunt singurii nepoți ai Elenei și Nicolae Ceaușescu, în condițiile în care Zoia și Nicu nu au avut urmași.

În 1995, Roxana Dună avea să devină Roxana Ceaușescu într-o perioadă tulbure pentru această familie. Un an mai târziu s-a născut Alexandra, unica nepoată a soților Ceaușescu. Alexandra nu și-a cunoscut bunicii. Tânăra a urmat cursurile facultății de Urbanism și Arhitectură din București și lucrează în domeniu, potrivit Fanatik.ro.

Alexandra și-a deschis alături de doi colegi o afacere și a câștigat o mulțime de premii de-a lungul timpului. Spre surprinderea tuturor, tânăra nu folosește numele Ceaușescu.

VOYO lansează documentarul despre cel mai temut conducător al României: Tovarășu’ – Facerea, gloria și desfacerea unui dictator

Dictator, secretar general al Partidului Comunist Român și șef de stat, Nicolae Ceaușescu a scris istorie din 1965 și continuă să fie considerat cel mai aspru și controversat Președinte pe care l-a avut România vreodată. Pe 6 decembrie, VOYO lansează o serie documentar care spune poveștile necunoscute ale perioadei comuniste: „Tovarășu’ – Facerea, gloria și desfacerea unui dictator”.

Sursă foto: profimedia/ facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni