• PRO TV
  • Cine este DJ-ul #1 din Trending Romania?

Cine este DJ-ul #1 din Trending Romania?

Cine este DJ-ul #1 din Trending Romania?

DJ-ul care a surprins publicul cu un nou stil muzical, prin remixul single-ului ”Noaptea pe la 3”, ce s-a poziționat pe numarul 1 în în Youtube Trending Music România în data de 23.11.2023, de atunci păstrându-și poziția, este Sean Norvis.

Interpreta piesei, Roxana Mag, bănăteancă de loc, cu un accent de Banat autentic, i-a propus DJ-ului Sean Norvis să colaboreze din nou pentru o piesă și să-i facă o nouă versiune, electropopular, la piesa “Noaptea pe la 3”.

Cine este Sean?

Sean Norvis este un producător și DJ român cunoscut în industria muzicală electronică. El a câștigat popularitate în special pentru producții de genuri precum house, dance și melodic techno. Acesta este renumit pentru colaborările sale cu alți artiști precum Zara Taylor, Mr. Pit, Justine Berg, Geo Da Silva, Khrym58, MC Steliano, Seepryan, Andreea Ilie, DJ Lucian & Geo, Copamore sau pentru remixurile sale pentru artiștii Snoop Dogg, Faydee, Costi, Roxana Mag, DJ Project, Alex Mica și mulți alții.

Cu un portofoliu impresionant, Sean a lansat până acum 3 albume, iar în 2022 a fost prenominalizat la Grammy cu piesa „Jungle Samba” ft. Lori Glori & Fabricio El Latino, piesele sale fiind incluse în peste 500 de compilații. Piesa ”Noaptea pe la 3” a fost compusă de el, în colaborare Mircea Știopon.

“Primul play tot timpul ti-l aduci aminte. La fel și prima dată când ești #1 în trending.

Prin colaborarea cu Mircea și Roxana am reusit să mă apropii mai multe de muzica populară, care este parte din cultura țării noastre. Cei peste 15 ani de experiență în evenimente ca DJ m-au ajutat să îmi îmbunătățesc calitatea de producator, am putut să observ reacțiile oameniilor pe care le aveau când ascultau acest mix de electro cu populară și asta m-a ajutat să îmbunătățesc piesa, motiv pentru care nu ne-am grăbit cu lansarea.  

Prima dată când s-a auzit trendul Electro Popular și piesa a fost în urmă cu un an, când am mixat în aer liber pe un ponton la Lacul Surduc. “Auzi, cine cântă ultima piesă că nu mi-o găsește Shazam-ul?”, mă întrebau mulți despre ultima piesă. “Stiu că mori de-al meu drag” se numea și, fiind în premieră, am dat play încă o dată, bineînțeles la cererea vecinilor de langă ponton. Am avut o energie foarte ridicată după acel moment și văd că astăzi, cu cea de-a doua piesă remixată cu aceeași rețetă, “Noaptea pe la 3”, suntem #united locul 1. Mi-ați umplut inima de bucurie și vă sunt recunoscător, vouă, tuturor celor care ați făcut posibil acest lucru. Chiar m-am uitat pe filmarile brute de la Timisoara Music Awards . Unul din motivele mari de bucurie este faptul că foarte mulți oameni au venit la TMA, unii special pentru a auzi “Noaptea pe la 3” și chiar se auzeau pe fundal cum urlau de fericire. Vă mulțumesc ca ați așteptat și că ne susțineți acest trend electro popular”, a declarat Sean.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni