• PRO TV
  • Isla, fetița de 2 ani cu super IQ. A rezolvat un test de inteligență cu un punctaj de 99% și a ajuns să fie cea mai tânără membră Mensa

Isla, fetița de 2 ani cu super IQ. A rezolvat un test de inteligență cu un punctaj de 99% și a ajuns să fie cea mai tânără membră Mensa

Isla, fetița de 2 ani cu super IQ. A rezolvat un test de inteligență cu un punctaj de 99% și a ajuns să fie cea mai tânără membră Mensa

La doar doi ani, Isla a surprins pe toată lumea cu inteligența sa. Micuța este cea mai tânără persoană care a făcut parte vreodată din Mensa, numită și „asociația creierelor”.

Isla McNabb, în vârstă de doi ani, are o inteligență ieșită din comun, ceea ce a făcut-o să devină membră a asociației persoanelor cu IQ ridicat, Mensa.

Mensa International este o organizație non-profit, acolo unde pot intra persoanele care au un punctaj de peste 98% la un test standard pentru stabilirea IQ-ului.

Părinții micuței au vorbit despre performanțele fiicei lor, precizând că Isla știa deja alfabetul la 18 luni, ba mai mult, a învățat să și citească.

Fetița a reușit să rezolve un test de inteligență cu un punctaj de 99%, aceasta a devenit membră Mensa International.

Ce spun părinții Islei despre performanțele fiicei lor

La doar un an, fetița a început să învețe culorile, numerele, dar și alfabetul: „La șapte luni, când era întrebată, alegea obiecte din cărțile ilustrate”, povestește tatăl fetiței.

Mai mult, Isla și-a dezvoltat rapid abilitățile de a citi, la doar doi ani, micuța a reușit să citească cu rapiditate cuvintele pe care părinții săi i le scriau pe o tabletă. Așa părinții au decis să o testeze și să afle că micuța are o inteligență ieșită din comun, potrivit The Guardian.

Sursă foto: Captură video

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni