• PRO TV
  • Dezvăluiri inedite. Cum a reușit Ceaușescu să iasă din închisoare pentru o întâlnire amoroasă cu viitoarea soție, Elena

Dezvăluiri inedite. Cum a reușit Ceaușescu să iasă din închisoare pentru o întâlnire amoroasă cu viitoarea soție, Elena

Unul dintre cele mai așteptate documentare ale acestui an, ”TOVARĂȘU’, despre facerea, gloria și căderea lui Nicolae Ceaușescu”, dezvăluie momente inedite din viața dictatorului Ceaușescu. Filmul este disponibil pe VOYO din 6 decembrie.

Gallery

Pe 6 decembrie, VOYO difuzează în exclusivitate primul episod al documentarului ”TOVARĂȘU’, despre facerea, gloria și căderea lui Nicolae Ceaușescu”.

În primul episod, aflăm despre originile modeste ale lui Nicolae Ceaușescu, al treilea copil dintre cei opt ai unei familii din Scornicești, un ținut al sărăciei într-o națiune care aproape s-a dezintegrat în Primul Război Mondial.
În urma unei confruntări cu legea, acesta intră după gratii. Fără prieteni și fără umor, reușește să atragă ochii unei regine a frumuseții proletare, viitoarea sa soție, Elena.
Dragoste dintre aceștia era atât de mare încât, în timpul detenției, Ceaușescu a găsit o metodă inedită de a ieși din închisoare pentru a petrece timp alături de aleasa inimii sale - pretinzând că-l dor dinții.
Prins, Ceauşescu a fost pedepsit cu o pedeapsă de izolare. Condamnarea a rămas în dosarul său de biografie comunistă până când a fost eliminată ulterior de oficiali.

URMĂRIȚI DOCUMENTARUL ”TOVARĂȘU’, despre facerea, gloria și căderea lui Nicolae Ceaușescu” EXCLUSIV PE VOYO.

Foto: Agerpres

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni