• PRO TV
  • Irina Rimes și mama ei, apariție fermecătoare înainte de Sărbători. Imagini emoționante mamă – fiică, într-un cadru special

Irina Rimes și mama ei, apariție fermecătoare înainte de Sărbători. Imagini emoționante mamă – fiică, într-un cadru special

Irina Rimes și mama ei, apariție fermecătoare înainte de Sărbători. Imagini emoționante mamă – fiică, într-un cadru special

Crăciunul aduce nu doar bucurie și lumină, ci și momente speciale petrecute alături de cei dragi. În spiritul acestei sărbători magice, Irina Rimes și mama sa au participat la un shooting special pentru numărul de Crăciun al broșurii AVON.

Irina Rimes este de aproape un an unul dintre ambasadorii AVON, iar legătura ei cu brandul este una puternică, deoarece mama artistei, Valentina Rîmeș, face și ea parte din echipă, în calitate de reprezentant.

„Sunt prietenă cu AVON de mulţi ani, încă de când a intrat mama mea în echipă. Tot de când mama mea a devenit parte din echipă, am vrut să-i fac o surpriză, să mă descopere pe coperta catalogului, iar într-un final, surpriza asta se întâmplă", spunea Irina Rimes când a apărut pentru prima oară în broșură, odată cu lansarea rujului Hydramatic.
Acum, artista apare în broșura specială de Sărbători, alături de mama sa. Pictorialul surprinde legătura specială dintre cele două, într-un cadru decorat specific sărbătorilor de iarnă. 

Gallery

​Încântată de această experiență, unde a avut-o alături pe mama sa, Irina Rimes a împărtășit cu entuziasm gândurile ei despre această colaborare deosebită:
„Crăciunul este pentru mine un moment special, iar faptul că am împărțit cu mama magia acestui shooting pentru broșura AVON a fost cu adevărat deosebit. Sper ca această broșură să aducă zâmbete și bucurie la fel de mult cât ne-a adus și nouă în timpul realizării ei".

Credit foto: Dimitrie Caceaune & David Gal, Instagram/ Irina Rimes

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni