• PRO TV
  • Gafă în direct: o prezentatoare TV a fost surprinsă cu degetul mijlociu ridicat, chiar înainte de buletinul de știri

Gafă în direct: o prezentatoare TV a fost surprinsă cu degetul mijlociu ridicat, chiar înainte de buletinul de știri

Gafă în direct: o prezentatoare TV a fost surprinsă cu degetul mijlociu ridicat, chiar înainte de buletinul de știri
Sursa: Twitter

Prezentatoarea Maryam Moshiri, de la postul TV BBC, a fost surprinsă cu garda jos în secundele de dinaintea emisiunii de știri Live from London. Jurnalista le-a arătat degetul mijlociu telespectatorilor, fără intenție, însă momentul a devenit viral în online.

Maryam Moshiri, o veterană a știrilor de la BBC, mai avea câteva secunde până la intrarea în direct și, cel mai probabil, glumea cu echipa din spatele camerelor de filmat. Într-un moment de euforie, jurnalista a fluturat degetul mijlociu în fața camerei, de la pupitrul știrilor, fără să știe că e în direct. Când și-a dat seama de gafă, răul era deja făcut, așa că s-a concentrat pe misiunea ei de atunci încolo.

Prezentatoarea TV și-a revenit rapid și a intrat în „pâine”, anunțând de la pupitru: „Live from London, acestea sunt știrile BBC”. Moshiri a dat dovadă de multă stăpânire de sine și a citit prima știre - despre fostul prim-ministru britanic Boris Johnson care și-a cerut scuze pentru durerea și pierderea suferite în Marea Britanie în timpul pandemiei de Covid-19 - ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat.

FOTO:  Twitter

Gafa de la TV nu a trecut neobservată de internauți, care au taxat-o pe jurnalista cu experiență: „Se pare că cineva nu și-a băut cafeaua de dimineață”, „Am s-o menajez puțin și o să zic că i-a arătat cameramenului degetul mijlociu”.

Fotografii: X (Chris Rose)

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni