• PRO TV
  • Smiley a fost victima unei escrocherii! Artistul trage un semnal de alarmă: „Atenție mare!”

Smiley a fost victima unei escrocherii! Artistul trage un semnal de alarmă: „Atenție mare!”

Smiley a fost victima unei escrocherii! Artistul trage un semnal de alarmă: „Atenție mare!”

Smiley a fost victima unei înșelătorii online, în urmă cu câteva zile, atunci când a sesizat că unii oameni se folosesc de identitatea lui pentru a-i convinge pe internauți să trimită bani. Artistul a tras un semnal de alarmă cu privire la acest subiect.

Gallery

Smiley este, de departe, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din România. Acesta a reușit să câștige simpatia publicului larg atât datorită calităților sale vocale, cât și grație efervescenței de care dă dovadă cu fiecare apariție publică. De-a lungul anilor, artistul a dovedit că este apropiat de urmăritorii lui și că discută cu ei ori de câte ori are ocazia. 

Totuși, cei rău intenționați au profitat de conexiunea care există între Smiley și fanii lui, punându-se la cale o escrocherie. Mai concret, există conturi false pe rețelele de socializare cu numele și imaginea lui, care fac live-uri în numele artistului și cer fie bani, fie alte lucruri materiale. 

Când a realizat ceea ce se întâmplă pe TikTok, Smiley a tras un semnal de alarmă:

„Atenție mare! A apărut o nouă escrocherie pe rețelele sociale... se fac live-uri în numele meu pe niște conturi false, cu poza mea, în care se cer sau se dau bani sau alte lucruri nebune. Îmi trimit oamenii conturile respective. Aș vrea să le dați raport! Eu nu am făcut live-uri decât pe conturile mele oficiale, adică pe Instagram sau pe Facebook-ul meu oficial, care are peste trei milioane de urmăritori sau pe TikTok-ul meu oficial, care are peste un milion o sută de urmăritori, deci să nu credeți vrăjelile astea! Eu nu dețin aceste conturi! Nu vă lăsați înșelați de povestea asta! Mare grijă!”, a explicat Smiley pe Instagram.

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni