• PRO TV
  • Thalia, luată la rost de internauți: „Mereu ai vrut să o copiezi pe Shakira! Ești ridicolă!”. Cum s-a fotografiat artista

Thalia, luată la rost de internauți: „Mereu ai vrut să o copiezi pe Shakira! Ești ridicolă!”. Cum s-a fotografiat artista

Thalia, luată la rost de internauți: „Mereu ai vrut să o copiezi pe Shakira! Ești ridicolă!”. Cum s-a fotografiat artista

Este supranumită „Regina telenovelelor”, are milioane de fani în întreaga lume și de ani de zile se vorbește despre rivalitatea dintre ea și Shakira. Thalia, căci despre ea este vorba, a fost ironizată de internauți după ce a postat câteva imagini pe contul de Instagram.

Gallery

Motivul? Urmăritorii i-au reproșat că look-ul afișat este inspirat din aparițiile Shakirei și i-au transmis cântăreței latino că nu este originală și că nu are personalitate.

Thalia i-a cucerit pe români în telenovele ca Marimar, Rosalinda sau Maria Mercedes. Pe lângă cariera actoricească, vedeta a lansat și numeroase albume muzicale.

Artista în vârstă de 52 de ani arată fabulos și recent a postat pe Instagram câteva imagini care, potrivit internauților, par inspirate din clipul Shakirei „El Jefe”.

Thalia poartă o pălărie roșie accesorizată cu ținte și o salopetă mulată care îi pune în valoare calitățile fizice. În timp ce unii au complimentat-o pentru felul în care arată, alți utilizatori de social media i-au reproșat că o copiază pe Shakira. Aceștia nu s-au luat doar de fotografiile postate de vedetă, ci și de cel mai nou cântec al acesteia „Choro”.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Thalia (@thalia)

De ce o copiezi pe Shakira?”, „Foarte rău cântecul ăla, o copie a Shakirei”, „A împrumutat pălăria de la regina Shakira”, „Mereu ai vrut să o copiezi pe Shakira! Ești ridicolă!”, „E imaginația mea sau o imită pe Shakira?”, „Thalia, nu mai cânta versurile alea! O să te confunde lumea cu Shakira”, „Seamănă cu piesa Shakirei!”, „Nu e deloc originală!”, „E invidioasă, vrea să fie ca Shakira!”, „Mi-ar fi plăcut să văd propria ei personalitate și nu să o copieze pe Shakira”, „Nu-i ajunge nici măcar la călcâie lui Shaki a noastră!”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de urmăritorii Thaliei.

S-a vorbit mereu despre o rivalitate între cele două artiste, iar totul a pornit de la un clip mai vechi, în care Thalia susținea că nu prea știe cine e Shakira și nici ce stil de muzică abordează.

Artista este căsătorită cu Tommy Mottola (75 de ani), fostul CEO al Sony Music Entertainment, din anul 2000. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni