• PRO TV
  • Shakira a fost condamnată la închisoare, în Spania. A recunoscut ilegalitatea comisă, dar va trebui să scoată bani grei din buzunar

Shakira a fost condamnată la închisoare, în Spania. A recunoscut ilegalitatea comisă, dar va trebui să scoată bani grei din buzunar

Shakira a fost condamnată la închisoare, în Spania. A recunoscut ilegalitatea comisă, dar va trebui să scoată bani grei din buzunar
Sursa: Getty Images

Shakira nu a scăpat de probleme, deoarece, recent, a fost condamnată la închisoare, în Spania. Artista a recuzat că a făcut evaziune fiscală și va trebui să plătească pentru ilegalitățile comise.

Gallery

Shakira a fost condamnată la închisoare, în Spania, urmând să plătească pentru evaziunea fiscală pe care a comis-o, în valoare de aproximativ 14,5 milioane de euro. Cu toate acestea, artista a făcut o înțelegere cu procurorii, urmând să scape mult mai ușor.

Shakira a fost condamnată la închisoare, în Spania

Shakira a fost acuzată, în urmă cu mai multe luni, că a făcut evaziune fiscală, faptă pe care a recunoscut-o. Suma pe care o datora statului spaniol ajunsese la aproximativ 14,5 milioane de euro, dar a acceptat pedeapsa procurorilor de trei ani în spatele gratiilor și plata unei amenzi în valoare de 7,3 milioane de euro.

Conform El Pais, Shakira nu a plătit impozitele aferente perioadei 2012-2014, iar pedeapsa primită este cu suspendare. Inițial, acuzarea ceruse ca Shakira să stea opt ani și două luni în închisoare, iar amenda se ridica la 23,5 milioane de euro, doar că pedeapsa a scăzut considerabil, deoarece și-a recunoscut fapta.

Perioada pe care ar fi trebuit să o petreacă în spatele gratiilor, respectiv trei ani, va fi comutată într-o amendă suplimentară, a cărei valoare a atins 432.000 de euro.

De ce și-a recunoscut Shakira fapta comisă

Artista a recunoscut că nu a plătit impozitele, deoarece a vrut să primească o pedeapsă mai mică, pentru a putea petrecere mai mult timp cu cei doi copii ai săi și pentru a nu avea foarte mult de suferit de pe urma acțiunilor ei.

„Trebuie să-mi aleg bătăliile și cea mai importantă acum este să fac totul în așa fel încât copiii mei să trăiască o viață plină și să se concentreze pe ceea ce este cu adevărat important: să-i văd crescând și să petrec timp cu ei, fără a-i supune suferinței de a-și vedea mama într-un proces penal, cu uzura pe care o implică”, a declarat Shakira.

Sursa foto: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni