• PRO TV
  • Sebastian Dobrincu a suferit un accident casnic îngrijorător și are un mesaj puternic pentru români

Sebastian Dobrincu a suferit un accident casnic îngrijorător și are un mesaj puternic pentru români

Sebastian Dobrincu a suferit un accident casnic îngrijorător și are un mesaj puternic pentru români
Sursa: Instagram

Antreprenorul Sebastian Dobrincu a suferit un accident casnic. acum câteva zile, în urma căruia a ajuns la Urgențe și în sala de operații a Spitalului Floreasca din Capitală. Fostul investitor de la „Imperiul Leilor” a dezvăluit că și-a retezat degetele unei mâini din cauza neatenției.

Gallery

Sebastian Dobrincu a ajuns la Spitalul Floreasca cu răni la mâna dreaptă, după ce și-a tăiat degetele cu feliatorul de legume. Antreprenorul a dezvăluit că s-a accidentat în urmă cu câteva zile, dar că este ok după ce a fost operat. Într-o postare pe Instagram, tânărul antreprenor a explicat că susține, financiar și moral, proiectul #SpitalePubliceDinBaniPrivati al Fundației Metropolis, motivând că „neajunsurile spitalelor din România ne afectează într-un final pe noi toți”.

De ce susțin #SpitalePubliceDinBaniPrivati? Fiindcă neajunsurile spitalelor din România ne afectează într-un final pe noi toți. Și se pare că a venit rândul meu. Vă zic doar că în duelul dintre feliatorul de legume și mâna mea, n-am ieșit câștigător.

Am pictat bucătăria vreo 40 de minute, până când SMURD-ul a reușit să mă ducă la Floreasca. Condițiile de acolo, le cunoaștem cu toții. Medicii evident suprasolicitați de numărul mare de pacienți la urgențe. Cozi interminabile pe holuri și la blocul operator. Saloanele de pacienți pline ochi. Împreună putem schimba asta”, a scris Dobrincu, încurajându-i pe români să doneze bani pentru a contribui la renovarea spitalelor publice.

De data aceasta, Fundația Metropolis propune un proiect care implică o investiție de peste 800.000 Euro: renovarea Secției de Chirurgie a Institutului Clinic Fundeni — unul dintre cele mai mari centre de transplant din țară”, scrie Sebastian Dobrincu, care anunță că puteți susține acest proiect prin achiziția unor hanorace și tricouri personalizate.

Vă las și codul de reducere “DOBRINCU15” pentru 15%, valabil 48 de ore, alături de link-ul unde puteți comanda: www.spdbp.tsf.ro”, mai scrie tânărul antreprenor, fost concurent la Survivor România. Un accident suferit în competiție l-a împiedicat pe Dobrincu să ajungă în finala show-ului Survivor România.

Fotografii: @sebyddd

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni