• PRO TV
  • Arabella Chi, prima apariție în public după ce a fost atacată și jefuită în propria mașină. Modelul care l-a vrăjit și pe DiCaprio a hipnotizat audiența cu o rochie transparentă

Arabella Chi, prima apariție în public după ce a fost atacată și jefuită în propria mașină. Modelul care l-a vrăjit și pe DiCaprio a hipnotizat audiența cu o rochie transparentă

Arabella Chi, prima apariție în public după ce a fost atacată și jefuită în propria mașină. Modelul care l-a vrăjit și pe DiCaprio a hipnotizat audiența cu o rochie transparentă

În noiembrie, Arabella Chi a trecut prin clipe de groază după ce a fost atacată și jefuită în propria mașină. Modelul se întorcea din Ibiza împreună cu tatăl ei, Paul, când a avut loc incidentul, după ce au luat un feribot spre Barcelona.

Gallery

Bărbații au tăiat cauciucurile mașinii sale de 60.000 de lire sterline și i-au luat geanta de designer, poșeta și pașapoartele.

„Arabella a auzit ușile deschizându-se înainte de a fi târâtă afară. Era absolut îngrozită, dar a țipat și s-a luptat. Nu avea nicio idee despre ce voiau acești bărbați și se temea de ce e mai rău. Ei au scotocit prin mașină și au luat tot ce au putut”, a declarat atunci o sursă pentru Daily Mail. 

Ea i-ar fi implorat pe hoți să o lase să-și păstreze telefonul înainte ca aceștia să fugă. 

„A fost o experiență extrem de traumatizantă pentru ea, acum e acasă cu familia”, a mai adăugat sursa. 

Arabella a făcut furori într-un club din Londra

Modelul și influencerul de succes și-a revenit după trauma suferită și recent a fost fotografiată la un eveniment din UK. Ea a participat la petrecerea de lansare a cărții „Dear Darling” în clubul Mayfair.

Vedeta s-a asigurat că toți ochii vor fi ațintiți asupra ei, deoarece a îmbrăcat o rochie mini, cu corset transparent lăsând la vedere sutienul și decolteul generos. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus).

Show-ul Love Island UK a făcut-o celebră

Arabella a devenit celebră după ce a participat la Love Island UK. Arabella Chi a petrecut toată vara pe iahturile închiriate de Leonardo DiCaprio, iar unele publicații chiar au scris că actorul din Titanic ar fi făcut o pasiune pentru frumoasa blondină.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de ARABELLA CHI (@arabellachi)

Arabella are peste 1 milion de urmăritori pe contul de Instagram și a fost cuplată cu Richie Akiva, poreclit „regele cluburilor de noapte”. După ce s-a despărțit de Richie, Arabella s-a cuplat cu Ruben Dias de la Manchester City. 

 Fotografii: Getty Images/ Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni