• PRO TV
  • O pisică salvată dintr-un incendiu din Giurgiu a intrat din nou în foc pentru a-și salva puii:”Nu a ieşit până nu a văzut că...”

O pisică salvată dintr-un incendiu din Giurgiu a intrat din nou în foc pentru a-și salva puii:”Nu a ieşit până nu a văzut că...”

O pisică salvată dintr-un incendiu din Giurgiu a intrat din nou în foc pentru a-și salva puii:”Nu a ieşit până nu a văzut că...”

O pisică a fost salvată dintr-o casă cuprinsă de flăcări în Giurgiu, însă a intrat din nou în foc pentru a-și salva puii.

Cum au reacționat pompierii din Giurgiu când pisica a mers să-și salveze puii din casa mistuită de flăcări

O pisică prinsă într-o casă mistuită de flăcări în localitatea Stănești, județul Giurgiu, a fost salvată de pompieri, însă și-a riscat viața și a intrat din nou în foc pentru a-și salva cei doi pui care au rămas în imobilul cuprins de flăcări.

Pisica nu a vrut să iasă din casă până nu a văzut că cei doi pui ai ei au fost salvați, relatează Agerpres.

„ISU Giurgiu a fost solicitat în noaptea de joi spre vineri să intervină în localitatea Stăneşti după ce casa unei familii a luat foc. Când au văzut fumul proprietarele locuinţei, două femei cu vârste de 63, respectiv 33 de ani, au ieşit afară din casă şi au solicitat ajutor autorităţilor. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu, cu două autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD. Aceştia au constatat faptul că incendiul se manifesta în podul casei şi la acoperiş, pe o suprafaţă de aproximativ 70 de metri pătraţi, iar femeile au spus că în casă se aflau şi o pisicuţă cu doi pui care nu reuşiseră să iasă. Pompierii au pătruns în locuinţa afectată de incendiu şi inundată cu fum, pe un geam, şi au reuşit să salveze pisica, dar aceasta a intrat la loc în casă şi nu a ieşit până nu a văzut că şi cei doi pui ai ei au fost salvaţi”, a declarat vineri purtătoarea de cuvânt a ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

Din primele informații, podul casei și camera în care se afla soba au ars în urma incendiului, iar alte două încăperi au fost afectate de fum. Incendiul ar fi pornit, cel mai probabil, din cauza coșului de fum deteriorat.

Sursă foto: shutterstock

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni