• PRO TV
  • Raluka și Pavel Bartoș te invită la încă un PROTEVELION... să-l ții minte! Trăiești un nou început la PRO TV!

Raluka și Pavel Bartoș te invită la încă un PROTEVELION... să-l ții minte! Trăiești un nou început la PRO TV!

Raluka și Pavel Bartoș te invită la încă un PROTEVELION... să-l ții minte! Trăiești un nou început la PRO TV!

Cea mai așteptată petrecere a anului se apropie cu pași repezi, iar Raluka și Pavel Bartoș te invită la încă un PROTEVELION... să-l ții minte! Trăiești un nou început la PRO TV, locul unde cei mai iubiți artiști din țară și cele mai carismatice vedete vor sărbători noaptea dintre ani cu spectacol, distracție, umor, divertisment și multă, multă emoție.

PROTEVELIONUL va fi construit în jurul celor mai neașteptate și amuzante provocări, concepute să stârnească hohote de râs și voie bună. Alături de prezentatorii show-ului, Anca Dinicu, Anisia Gafton, Emily Burghelea, Irina Antonie, Elvira Deatcu, Carmen Tănase, Teona Stavarachi, Maria Buză, Andreea Marin, Matilda Pascal Cojocărița, Sore, Francisca, Anna Lesko, Karmen, Cosmin Seleși, Andrei Bănuță, Jorge, Alex Bogdan, Paul Ipate, Lucian Ghimiși, Drăcea, Alex Gavrilescu și Florin Răducioiu vor invita telespectatorii la dans, muzică și momente de comedie.

Pe parcursul orelor de distracție, vor urca pe scenă artiști cunoscuți, precum Andra, Theo Rose, Irina Rimes, Smiley, Alex Velea, Diana Matei, Vlăduța Lupău, Pindu și mulți alții. Nici vedetele PRO TV nu se vor lăsa mai prejos, iar Andreea Esca, Andi Moisescu, Amalia Enache, Mihai Dedu, Neti Sandu, Florin Busuioc, Lili Sandu, Shurubel și Bogdan Ciudoiu sunt doar câteva dintre persoanele care vor putea fi văzute în ipostaze unice în seara de 31 decembrie.

„Revenim și în acest an, la sfârșit de an, cu o seară ce nu trebuie ratată! Avem voie bună, energie, momente care nu ar trebui ratate și invitație pe care sunt sigur că abia îi așteptați! Ne vedem la PROTEVELION!”, spune Pavel Bartoș.

​Despre ce clipe emoționante și momente distractive vor trăi românii în noaptea de dintre ani, Raluka declară: „Chiar dacă mai avem puțin până la finalul lui 2023, vă spun sincer că sunt entuziasmată! Pe 31 decembrie, pentru al treilea an la rând, ne vom revedea în cea mai tare petrecere dintre ani. Ne-am distrat copios la filmări și abia aștept să vă aducem și vouă starea de bine, muzica, dansurile și momentele speciale. V-am pregătit multe surprize și sunt sigură că nu veți vrea să ratați niciun minut, așa că ne vedem la PROTEVELION!”.

Nu ratați PROTEVELION 2024, cea mai mare petrecere a sfârșitului de an, duminică, 31 decembrie, de la ora 20:00, la PRO TV. Show-ul va fi disponibil, în același timp, și pe VOYO.

PROTEVELION 2024 – Trăiești un nou început la PRO TV!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni