Au început înscrierile pentru cel de-al treilea sezon Batem Palma?

Au început înscrierile pentru cel de-al treilea sezon Batem Palma?

Show-ul în care intuiția este la cote înalte, în care alegerile pot decide soarta unui concurent și în care distracția este numitorul comun, a început căutările pentru concurenții viitorului sezon. Echipa de producție a dat deja startul pregătirilor și lucrează de zor pentru cel de-al treilea sezon al emisiunii Batem Palma?.

La cârma emisiunii rămâne îndrăgitul prezentator, Cosmin Seleși, cel care le-a făcut deja cunoștință telespectatorilor cu peste o sută de concurenți până la acest moment și care îi întreține de luni până vineri, de la ora 18:00, cu voie bună și multă energie.

Sunt atât de fericit să văd cât de mulți oameni sunt alături de noi în fiecare zi... este dovada clară că nebunia frumoasă de la filmări a ajuns la telespectatori și i-a cucerit la fel de tare, ca și pe noi. Acum, avem super vești – colegii mei au început deja pregătirile pentru sezonul trei! Și îi căutăm pe cei care au multă energie bună și care au încredere în intuiția lor. Așa că nu uitați să vă înscrieți și eu abia aștept să vă cunosc atunci când vom începe filmările”, declară Cosmin Seleși.

Până la acest moment, în sezonul doi, s-au câștigat premii de aproape 900.000 de lei, care se adaugă la cei peste 550.000 de lei din primul sezon. În scurt timp, sumele vor fi din nou așezate în cutii, iar Banca va căuta iar să încurce prin ofertele făcute.

Toți cei care vor să se înscrie, pot completa formularul disponibil pe site-ul inscrieri.protv.ro.

Pentru mai multe informații despre înscrieri, dar și pentru a vedea în continuare imagini din edițiile de pe TV, puteți urmări conturile de social media ale show-ului! Toate edițiile Batem Palma? sunt disponibile pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Batem Palma

Articole pentru emisiune Batem Palma

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni