• PRO TV
  • Ce a făcut Beatrice, tânăra însărcinată ucisă de patronul magazinului la care lucra, cu doar o oră înainte de crimă. Detalii înfiorătoare

Ce a făcut Beatrice, tânăra însărcinată ucisă de patronul magazinului la care lucra, cu doar o oră înainte de crimă. Detalii înfiorătoare

Ce a făcut Beatrice, tânăra însărcinată ucisă de patronul magazinului la care lucra, cu doar o oră înainte de crimă. Detalii înfiorătoare

Cazul uciderii lui Beatrice a șocat o țară întreagă! Tânăra gravidă în 3 luni a fost omorâtă de patronul magazinului la care lucra, un bărbat în vârstă de 72 de ani.

Beatrice a fost o tânără în vârstă de 25 de ani, care avea planuri mari de la viață. Aceasta era pe punctul să își întemeieze o familie atunci când patronul magazinului la care lucra a avut o criză de gelozie și a omorât-o fără a se gândi la consecințele faptelor sale. 

Bărbatul în vârstă de 72 de ani a înjunghiat-o în nenumărate rânduri pe tânăra gravidă, apoi a încercat să o taie în bucăți cu ajutorul unei drujbe. Totul s-a desfășurat chiar în magazinul în care Beatrice lucra de mult timp. 

După tragedie, mama tinerei a ieșit public și a vorbit despre moartea fiicei sale. Aceasta a dezvăluit că, în urmă cu doar o oră, Beatrice vorbise la telefon cu sora ei aflată în Italia:

„Păi, hai, răspunde să o trezesc eu, că după am treabă. Deci săraca realiza. Și am vorbit cu ea. «Ce faci mami? Uite, ce să fac? Mâine sunt liberă, vreau să fac și eu bradul», mi-a spus «vreau să mă duc să cumpăr niște botoșei să pun și eu în brad, de bebeluș»”,povestește Mihaela Ghibirdic.

Beatrice a fost victima unei crime pasionale. Ce spun apropiații tinerei

Apropiații tinerei de 25 de ani au dezvăluit că patronul magazinului nu se afla la prima abatere. Acesta ar fi încercat în trecut să creeze o relație amoroasă cu Beatrice, însă aceasta l-a refuzat în nenumărate rânduri:

„I-a interzis să mai vorbească cu fostele colege, să nu mai iasă  din magazin să stea acolo, să fie în permanență numai cu el. Avea o frică de el,  teamă și după aia să-mi zică și fetele... angajatele, de ce le-a dat afară pentru care motiv. Asta a urmărit. Mângâieri pe frunte, pe păr, pe cap, pe umeri, pe spate. Așa o mângâia și din «fata mea» nu o scotea, fata mea, stai aici că ai o pâine de mâncat. Până a prins-o singură și i-a făcut ce i-a făcut”,, povestește mama fetei.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni