• PRO TV
  • Culiță Sterp a lăsat-o de izbeliște pe Georgiana Lobonț fix în cel mai important moment din cariera sa

Culiță Sterp a lăsat-o de izbeliște pe Georgiana Lobonț fix în cel mai important moment din cariera sa

Culiță Sterp a lăsat-o de izbeliște pe Georgiana Lobonț fix în cel mai important moment din cariera sa

De necrezut! Culiță Sterp a trădat-o pe Georgiana Lobonț. Incredibil ce i-a făcut artistul colegei sale de breaslă cu care a scos o piesă de succes.

Gallery

Georgiana Lobonț a fost lăsată de izbeliște de cine se aștepta mai puțin, chiar de colegul ei de breaslă Culiță Sterp, cel cu care a și lansat o piesă de succes.

Culiță Sterp a lăsat-o cu ochii în soare de Georgiana Lobonț în cel mai important moment din cariera ei

În urmă cu câteva luni, Georgiana Lobonț a scos împreună cu Jador și Culiță Sterp piesa „Am realizat în toți anii”. Videoclipul piesei a strâns peste 13 milioane de vizualizări pe YouTube.

Artista s-a pregătit luni de zile pentru spectacolul de la BT Arena din Cluj-Napoca. Pentru evenimentul din 3 decembrie, artista avea o serie de invitați, iar unul dintre oamenii pe care se baza era chiar Culiță Sterp, care a ales să nu se mai prezinte pe scenă.

Potrivit fanatik.ro, artistul ar fi anunțat în ultima clipă că nu se va prezenta la eveniment, motivul invocat fiind că trebuie să cânte la un alt eveniment.

Se pare că artistul ar fi refuzat să urce pe scenă, gratis, în calitate de invitat, alături de Georgiana Lobonț. Artiștii invitați la spectacolul interpretei de muzică de petrecere nu ar fi fost plătiți, acesta ar putea să fie și unul dintre motivele pentru care manelistul nu ar fi fost prezent la eveniment.

Cu toate acestea, evenimentul Georgianei Lobonț a fost un real succes, arena fiind arhiplină.

Artista urmează să susțină un concert și la Sala Palatului, în data de 19 decembrie.
„Dar e o realizare mare, mare pentru mine. Am pregătit până la cel mai mic detaliu, Am regizori care se ocupă de toată partea asta de regie, ca spectacolul să fie reușit. Lucrez numai cu oameni profesioniști. Am grijă ca totul să fie bine pus la punct.

Am grijă și ca sonorizarea să fie foarte bună. Am orchestră foarte mare. Sunt vreo 30 de instrumentiști care vin special din Chișinău pentru noi. Am vreo 14 invitați”, a povestit Georgiana Lobonț, în urmă cu o lună, pentru sursa citată.

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni