• PRO TV
  • Ce porecle au primit copiii lui Kate și ai lui William, chiar de la colegi și de la părinți. Titlurile regale, lăsate deoparte

Ce porecle au primit copiii lui Kate și ai lui William, chiar de la colegi și de la părinți. Titlurile regale, lăsate deoparte

Ce porecle au primit copiii lui Kate și ai lui William, chiar de la colegi și de la părinți. Titlurile regale, lăsate deoparte
Sursa: Getty Images

Kate și William, viitori regi ai Regatului Unit, au trei copii: Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. Micuții au primit câte o poreclă la școală, iar Kate și William se alintă reciproc, în ciuda regulilor stricte pe care trebuie să le urmeze.

Gallery

Prinții de Wales fac tot posibilul pentru a le oferi copiilor lor vieți normale, chiar dacă statutul regal pe care îl au aduce anumite beneficii pentru ei. La școală, cei trei au primit câte o poreclă, fiind tratați la fel cum sunt tratați și ceilalți elevi.

Ce porecle au primit copiii lui Kate și ai lui William

George, Charlotte și Louis învață toți trei la Școala Lambrook, din Berkshire, iar titlurile regale pe care le dețin nu îi fac să fie cu nimic mai presus decât ceilalți elevi. Cei trei au primit câte o poreclă, iar Prințului George îi place atât de mult, încât o folosește inclusiv acasă.

Mai exact, primul copil al cuplului regal a primit porecla ”PG Tips”. PG sunt inițialele sale, iar porecla primită este, de fapt, numele unei mărci de pliculețe de ceai foarte cunoscută în Marea Britanie.

Prințesa Charlotte are cea mai puternică personalitate din cei trei copii și a primit porecla de „Prințesa Războinică”. Acasă, William o alintă „Mignonette”, iar William o strigă ”Lottie”.

„Se pare că a dobândit porecla pentru că, evident, este o prințesă, dar se comportă ca un  băiețel. Iubește să se cațăre în copaci și este o aventurieră, este cunoscută pentru personalitatea ei înflăcărată”, a dezvăluit Katie Nicholl, expert regal.

Nu în ultimul rând, Prințul Louis, mezinul familiei, și-a primit porecla chiar din partea mamei, în timp ce se aflau la o cabană de cercetași, în timpul unei misiuni de voluntariat. Aceasta l-a poreclit ”Lou Bug”, adică „gândăcelul Lou”.

Kate și William au și ei porecle

Membrii familiei regale au demonstrat că au simțul umorului, deoarece au și ei câte o poreclă. Deși porecla Prințului William pare una dureroasă și destul de greu de acceptat, se pare că pe viitorul moștenitor al tronului nu îl deranjează.

Kate l-a poreclit „cheliosul”, „iubitule”, iar, în perioada în care erau colegi de facultate, îi spunea ”Big Willey”, „Marele Willy”. Cât despre prințesă, aceasta este strigată „Babykins”, un alint folosit pentru copii sau pentru persoana iubită.  

 

Sursa foto: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni