• PRO TV
  • „Nu e nimic indecent, îmi iubesc corpul”. Denisa Filcea le dă peste nas internauților cârcotași, care spun că „nu este naturală”

„Nu e nimic indecent, îmi iubesc corpul”. Denisa Filcea le dă peste nas internauților cârcotași, care spun că „nu este naturală”

„Nu e nimic indecent, îmi iubesc corpul”. Denisa Filcea le dă peste nas internauților cârcotași, care spun că „nu este naturală”

Denisa Filcea și Flick au petrecut recent o vacanță în Oman, alături de fiica lor. Mândră de formele sale, influencerița a făcut mai mult fotografii în costum de baie, pe care le-a distribuit pe Instagram. Anticipând reacția unor internauți mai cârcotași, Denisa s-a gândit să vină cu un mesaj de avertizare.

„Îmi place EXTREM de mult cum arăt, îmi iubesc corpul mai mult decât oricând și sunt foarte mândră de mine. Nu e nimic indecent. Nu e nimic în neregulă să îți faci poze în costum de baie la mare sau oriunde altundeva, nu e nimic în neregulă să faci orice ai tu chef sau te face să te simți bine, atâta timp cat nu faci rău cuiva, bineînțeles. Așadar, dacă nu vă plac pozele, treceți peste, nu va obosiți să scrieți nimic pentru ca nu mă interesează deloc răutățile bazate pe frustrări și neîmpliniri personale. Peace on earth. P.S.: Doamne, ce corp divin am, mulțumesc frumos!!!”, a scris ea în dreptul unor imagini unde apare în costum de baie. (vezi galeria de mai jos)

Gallery

​Comentariile negative nu au întârziat, totuși, să apară:

„Multe operații , silicoane, nimic natural...”;

„De acord că sunt și niște proceduri făcute, dar să reușești să îți păstrezi corpul în acest fel după naștere este totuși posibil doar cu multă disciplină și mult efort”; „Doar cineva care este frustrat și plin de invidie poate să spuna ceva despre corpul tau , i-au luat apărarea Denisei unele urmăritoare.

„Și eu îți iubesc corpul”, i-a scris partenerul ei de viață Flick, domnul Rimă. 

Nu este prima dată când Denisa Filcea își etalează formele sculptate. În luna octombrie, ea a petrecut o vacanță de vis în Dubai, alături de cei dragi, când a sărbătorit 3 ani de căsnicie. Unii internauți au fost cuceriți de apariția Denisei pe o plajă din Dubai. Influencerița, în vârstă de 30 de ani, a pozat într-un costum de baie roz cu imprimeu, destul de sexy. 

Cu câțiva ani în urmă, Denisa a participat la numeroase concursuri de frumusețe, iar pe unele dintre ele a reușit să le și câștige. Printre acestea se numără Miss Planet, în 2019 și Miss Balkan, în 2017-2018.

Denisa a apelat la medicul estetician pentru rinoplastie (modificarea nasului) și implanturi mamare. În plus, ea are și fațete dentare. 

Sursă foto: Instagram/ Denisa Filcea

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni