• PRO TV
  • George Clooney a glumit pe seama calităților de bucătăreasă ale soției sale, Amal Clooney: „Mai bine mă ocup eu de gătit”

George Clooney a glumit pe seama calităților de bucătăreasă ale soției sale, Amal Clooney: „Mai bine mă ocup eu de gătit”

George Clooney a glumit pe seama calităților de bucătăreasă ale soției sale, Amal Clooney: „Mai bine mă ocup eu de gătit”
Sursa: Getty Images

Amal Clooney are multe calități, însă nu se pricepe deloc la gătit. Cel puțin asta susține soțul ei, George Clooney. Actorul de 62 de ani a dat din casă.

George Clooney a dezvăluit că e mai înțelept și mai sigur pentru familia lui să nu o lase pe Amal Clooney la cratiță. Renumita avocată nu are talent în bucătărie, susține soțul ei, motiv pentru care gătitul cade mereu în sarcina altcuiva.

Soția mea este un avocat strălucit - ea este unul dintre marii susținători ai lumii; se confruntă cu ISIS și toate aceste lucruri – dar mai bine mă ocup eu de gătit, altfel vom muri cu toții”, a glumit Clooney într-un interviu acordat postului Extra TV. Actorul a făcut aceste afirmații luni seară, la premiera filmului The Boys in the Boat, la care a fost regizor și producător.

Clooney a mărturisit că el se va ocupa de masa de Crăciun, care în acest an va consta într-un curcan gătit la cuptor. „E greu să găsești unul bun, dar eu l-am găsit, așa că vom avea curcan de Crăciun”, a mai spus actorul.

George Clooney, care are o avere estimată la 500 de milioane de dolari, a dezvăluit că odată a refuzat 35 de milioane de dolari pentru o zi de muncă. Actorul a explicat că efortul „nu a meritat”, din cauza imaginii proaste pe care o avea compania pe care urma să o promoveze.

Fotografii: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni