• PRO TV
  • Ce riscă Marius Elisei dacă nu îi va plăti pensia alimentară fiicei lui? Oana Roman, reacție acidă:„Nu trăiam din cei 500 de lei”

Ce riscă Marius Elisei dacă nu îi va plăti pensia alimentară fiicei lui? Oana Roman, reacție acidă:„Nu trăiam din cei 500 de lei”

Ce riscă Marius Elisei dacă nu îi va plăti pensia alimentară fiicei lui? Oana Roman, reacție acidă:„Nu trăiam din cei 500 de lei”

Scandalul dintre Oana Roman și Marius Elisei continuă. Iată ce riscă fostul soț al vedetei dacă nu va plăti pensia alimentară a Isabelei.

Gallery

Oana Roman, mesaj subtil pentru Marius Elisei

Oana Roman l-a acuzat în nenumărate rânduri pe fostul ei soț, Marius Elisei, că nu se implică financiar în creșterea fiicei lor. Mai mult, în tot acest timp, bărbatul nu ar fi plătit deloc pensie alimentară.

Recent, din vacanța în Laponia, Oana Roman a postat pe rețelele de socializare un mesaj referitor la noua lege cu privire la părinții care nu plătesc pensiile alimentare copiilor lor și care pot ajunge, astfel, în spatele gratiilor.

Internauții s-au dus imediat cu gândul că vedeta ar putea face referire chiar la fostul ei soț.

Iată ce prevede noua lege cu privirea la neplata pensiei alimentare:„Neplata, timp de 3 luni, a pensiei de întreținere stabilite pe cale judecătorească sau prin act notarial se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani ori cu amendă.

Președintele Klaus Iohannis a promulgat, marți, legea care aduce modificări Codului penal, după ce a fost adoptată luna trecută de Camera Deputaților.

Până acum, legea făcea referire doar la pensiile stabilite de un judecător. Proiectul de lege a fost adoptat deja de Camera Deputaților și va ajunge pentru promulgare la președintele Klaus Iohannis”, a fost mesajul postat de Oana Roman, pe contul ei de Instagram.

Oana Roman a avut o reacție acidă după ce a fost contactată pentru a comenta informațiile.
„Nu mă mai deranjați! Eu sunt în vacanță! Ia, întrebați-l pe el! Poate știe el…Nu am nimic de comentat fiind în vacanță! Vă interesează doar mizeriile!”, ne-a răspuns Oana, potrivit Click!.

Avocatul Adrian Cuculis: „Marius Elisei ar putea fi cercetat penal!”

Avocatul Adrian Cuculis a venit cu precizări suplimentare în privința noii legi privind neplata pensiei alimentare.

„Modificarea survenită în codul penal cu privire la neplata pensiei de întreținere este binevenită în ceea ce privește clarificarea adusă cu privire la faptul că, dacă vreme de trei luni de zile nu este plătită această pensie de întreținere stabilită de către instanța de judecată sau prin acordul notarial, fapta în sine reprezintă infracțiunea de abandon de familie.

Până de curând, existau interpretări majore cu privire la ceea ce înseamnă întreținerea propriu-zisă, motiv pentru care părinții care nu își plăteau obligațiile de pensie de întreținere sau nu-și achitau o altă obligație față de persoanele pe care trebuiau să le întrețină aveau șanse majore să scape de dosare penale și implicit de foarte multe, de plata pensiei.

Odată cu această modificare, în mod evident și Marius Elisei ar putea să fie cercetat penal în condițiile în care se face dovada că pensia de întreținere nu a fost achitată cu rea-credință.

Prin urmare, elementul de diferențiere între un dosar penal și o altă răspundere de natură civilă o constituie reaua-credință în neplata pensiei.

Atâta vreme cât faci dovada că cel care avea obligația să plătească pensia de întreținere are fonduri sau venituri și totuși nu plătește, vreme de trei luni de zile, atunci acesta răspunde penal”, a precizat avocat Adrian Cuculis, pentru sursa citată.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni