• Emisiuni
  • La Măruță
  • Catinca Roman, despre starea de sănătate a mamei și despre relația cu sora ei, Oana Roman

Catinca Roman, despre starea de sănătate a mamei și despre relația cu sora ei, Oana Roman

Catinca Roman, despre starea de sănătate a mamei și despre relația cu sora ei, Oana Roman

Invitată în emisiunea „La Măruță”, Catinca Roman a vorbit despre starea de sănătate a Mioarei Roman, despre relația cu sora ei, Oana, dar și despre divorțul surorii ei de Marius Elisei.

​Mioara Roman suferă de Parkinson și, recent, din cauza unei ocluzii intestinale, a fost operată.La Măruță, a povestit:

„Mama e mai bine. A trebuit să fie operată. Problema a fost că, din cauza afecțiunilor neurologice pe care le are, operația a fost extrem de delicată. Însă totul a decurs bine. Vreau să mulțumesc medicilor de la Spitalul Floreasca pentru că s-au ocupat extraordinar de ea. Astăzi au mutat-o pe secție. Probabil pe miercuri, joi, o să o mutăm înapoi la sanatoriu."

Gallery

Legat de cearta cu Oana, a povestit:

„A fost toată disputa asta cu cearta mea cu soră-mea. Noi funcționăm ca un cuplu care se ciorovăiește tot timpul, dar stau împreună 60 de ani, până mor. Sunt foarte OK cu Oana. Indiferent de relația dintre noi, nu se pune problema ca vreuna dintre noi s-o părăsească pe mama. Știți foarte bine cât de iubită și ce femeie extraordinară a fost mama. Între frați și surori există mereu probleme. Asta nu înseamnă că nu ne iubim."

Vezi mai multe în video:

Legat de divorțul Oanei, a povestit:

„Oana a trecut printr-o perioadă foarte grea cu divorțul. Se promovează noua relație a fostului soț ca și cum lucrurile ar fi wow. Cam același lucru s-a întâmplat și acum 10 ani când era cu soră-mea. Wow, marea iubire. Foarte rapid, nu? Eu rog lumea să se gândească că este un copil la mijloc și poate pentru el lucrurile astea nu pică foarte bine, mai ales că Isa este foarte atașată de tatăl ei. Cred că o deranjează un pic și să vadă așa o nouă poveste super fericită ca și cum restul de dinainte n-ar fi existat.”

FOTO: CAPTURĂ TV 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni