• PRO TV
  • Din ce face bani Marius Elisei, după ce s-a despărțit de Oana Roman. S-a spus că este întreținut de noua iubită, dar adevărul este altul

Din ce face bani Marius Elisei, după ce s-a despărțit de Oana Roman. S-a spus că este întreținut de noua iubită, dar adevărul este altul

Din ce face bani Marius Elisei, după ce s-a despărțit de Oana Roman. S-a spus că este întreținut de noua iubită, dar adevărul este altul

S-a aflat din ce face bani Marius Elisei, după ce s-a despărțit de Oana Roman. Bărbatul s-a confruntat cu un val de reacții negative, după ce relația s-a încheiat, dar se pare că nu o duce așa de rău pe cât se spune.

Gallery

​Marius Elisei s-a angajat și face proprii bani, după ce nu mai formează un cuplu cu Oana Roman. Acesta a făcut o schimbare majoră în viața lui și le-a dat peste nas cârcotașilor.

Din ce face bani Marius Elisei, după ce s-a despărțit de Oana Roman

După ce relația cu mama fiicei sale s-a încheiat, Marius Elisei a fost acuzat că trăiește pe banii noii sale iubite, deoarece nu ar avea loc de muncă. Proaspeții îndrăgostiți s-au mutat și împreună, deși s-au cunoscut în luna septembrie a acestui an.

Iubita lui Marius Elisei lucrează în domeniul medical, iar el s-a angajat ca șofer, la o firmă de ridesharing. Se pare că acesta dă dovadă de profesionalism, căci recenziile venite din partea celor care au apelat la serviciile lui sunt pozitive.

„Mare mi-a fost mirarea să văd cine e la volanul mașinii. Chiar exul Oanei Roman despre care mi-am făcut o părere foarte bună. Un șofer echilibrat, foarte respectuos. Nu a vorbit în plus, așa cum se mai practică, a fost atent la drumul lui și doar atât, și am observat cât de curată era mașina. La final mi-a urat o zi frumoasă”, a spus o persoană care a fost dusă la destinație de acesta, conform Click.

Cine este noua iubită a lui Marius Elisei

Marius Elisei pare că este atras de femeile mai mature, căci și noua lui iubită este mai mare decât el. Între cei doi este o diferență de zece ani, dar, chiar și așa, fostul partener al Oanei Roman se consideră extrem de împlinit și nu exclude posibilitatea unei căsătorii.

„Eu am avut o viață tumultoasă. O protejez. Ea are 40 de ani, eu am 30. Nu, nu a mai fost căsătorită. Căsătoria este doar un act, însă nu se știe niciodată. Ce câștigi sau ce pierzi pe chestia asta? Caracterul contează cel mai mult, fizicul poți să-l schimbi”, a declarat acesta, în urmă cu ceva timp.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni