• PRO TV
  • Femeia care s-a aruncat de la etajul 5 și, în cădere, a ucis o economistă de 60 de ani a fost arestată

Femeia care s-a aruncat de la etajul 5 și, în cădere, a ucis o economistă de 60 de ani a fost arestată

Femeia care s-a aruncat de la etajul 5 și, în cădere, a ucis o economistă de 60 de ani a fost arestată

O femeie care voia să se sinucidă, aruncându-se de la etajul 5 al clădirii în care lucra, a fost arestată preventiv. Ea a supraviețuit tentativei de suicid, însă, în cădere a rănit mortal o altă femeie, de 60 de ani.

Procurorii au schimbat încadrarea în cazul contabilei de 43 de ani care, în luna octombrie a acestui an, a vrut să se sinucidă. Dacă ințial a fost acuzată de vătămare corporală din culpă, acum achetatorii au stabilit că se face vinovată de omor cu intenție indirectă. Femeia de 60 de ani peste care a căzut a suferit răni grave și a murit la spital, în aceeași zi. Contabila a fost arestată preventiv, scrie Gândul, și riscă o pedeapsă cu închisoarea cuprinsă între 10 și 20 de ani.

Gallery

Anchetatorii au stabilit că, în ziua fatidică, contabila de 43 de ani se afla la serviciu, unde apucase să lucreze puțin la calculator. După un timp a ieșit pe terasă și s-a aruncat de la etajul 5 al clădirii din Sectorul 4. Colegele ei erau într-o altă încăpere, informează stirileprotv.ro.  

Femeia ucisă, Ileana Cristea, era economistă și locuia la același etaj unde lucra și contabila care a vrut să se sinucidă. Femeia era angajată de 20 de ani la Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă.

Ea mai avea puțin până la pensie și visa să-și crească nepoții. În ziua respectivă, se îndrepta spre stația de autobuz pentru a pleca la serviciu. Medicii au operat-o mai bine de 5 ore, însă rănile i-au fost fatale. Ileana Cristea a lăsat în urmă un soț și două fiice. Colegilor încă nu le vine să creadă cele întâmplate. Familia vrea să ceară despăgubiri.

Fotografii: Facebook/Ileana Cristea/Stirile PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni