• PRO TV
  • Mare scandal la competiția Miss Franța, după ce jurații au ales câștigătoarea. Francezii, suparăți foc că e tunsă scurt

Mare scandal la competiția Miss Franța, după ce jurații au ales câștigătoarea. Francezii, suparăți foc că e tunsă scurt

Mare scandal la competiția Miss Franța, după ce jurații au ales câștigătoarea. Francezii, suparăți foc că e tunsă scurt

O dispută bizară a izbucnit după ce jurații au desemnat noua Miss Franța, iar motivul pare unul incredibil: aparent, tânăra, cu look-ul ei androgin și tunsoarea “pixie”, nu se încadrează în tiparele “standard” de frumusețe. Internauții sunt suparăți din cauza alegerii juraților.

Noua Miss Franța, Eve Gilles, în vârstă de 20 de ani, s-a trezit în mijlocul unui scandal fără să vrea. Peste 7 milioane de oameni s-au uitat la televizor la competiție, iar apoi, o parte din ei, au luat cu asalt rețelele de socializare. Telespectatorii au fost suparăți că Eve Gilles nu arată precum câștigătoarele din edițiile anterioare: mai feminine, cu părul lung și cu forme mai voluptoase.

“Ne-am obișnuit să vedem domnișoare frumoase cu părul lung, dar eu am ales un look androgin cu păr scurt", a spus sfidătoare Gilles, citată de Daily Mail.

Frumoasa franțuzoaică e mândră că a adus “diversitatea” pe scena Miss Franța. „Nimeni nu ar trebui să dicteze cine ești. Fiecare femeie este diferită, toți suntem unici”.

Gallery

Câștigătoarea concursului este aleasă prin vot public, care contează 50%, și prin punctajul obținut de la juriu, restul de 50%. Gilles a fost pe locul 3 în votul public, dar preferata juraților. Este prima câștigătoare din istoria de 103 ani a concursului care nu are părul lung- spre disperarea unora dintre telespectatori.

Internauții au comentat pe rețelele de socializare că Miss Franța nu mai este un concurs de frumusețe, ci de diversitate și incluziune. Francezii nu au apreciat look-ul “băiețos” al tinerei.

Sursa foto: Profimedia, Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni