• PRO TV
  • Mesajul transmis de Călin Donca investitorilor pe care i-ar fi păcălit, imediat după ce a ieșit din arest: „Am făcut cu toată inima”

Mesajul transmis de Călin Donca investitorilor pe care i-ar fi păcălit, imediat după ce a ieșit din arest: „Am făcut cu toată inima”

Mesajul transmis de Călin Donca investitorilor pe care i-ar fi păcălit, imediat după ce a ieșit din arest: „Am făcut cu toată inima”

Călin Donca le-a transmis un mesaj partenerilor lui de afaceri, fiind vorba de cei care au decis să își investească banii în moneda lui crypto, dar și în parcurile fotovoltaice pe care le deține.

Gallery

Călin Donca le-a transmis un mesaj investitorilor săi, la scurt timp după ce a ieșit din închisoare. Acesta a fost eliberat vineri, 15 decembrie, dar a fost plasat în arest la domiciliu.

Mesajul transmis de Călin Donca investitorilor săi

La finalul lunii septembrie, Călin Donca a fost arestat, fiind acuzat, printre altele, de însușirea a milioane de lei, în urma unei înșelăciuni cu o monedă virtuală. Acesta ar fi păcălit mai multe persoane, să investească în moneda crypto, câștigând aproximativ 700.000 de dolari.

Abia ieșit pe porțile penitenciarului, acesta le-a mulțumit investitorilor, deoarece au avut încredere în el și i-ar rămas alături, specificând că au fost câțiva care au renunțat, dar numărul lor este foarte mic.

„Vreau să le mulțumesc investitorilor mei! Avem 1.500 de investitori în proiectul crypto, avem 500 de investitori în proiectul de panouri și, din 200 de investitori, vreau să vă spun că au fost doar câțiva care nu au înțeles și au fost mai vehemenți. În rest, 99% din investitori au fost răbdători.

Le mulțumesc pentru susținere! Le mulțumesc pentru înțelegere, încredere, pentru că au fost lângă mine și vreau să vă spun că tot ce am făcut am făcut cu toată inima. Parcurile sunt acolo, proiectul funcționează”, a transmis Călin Donca, în mediul online.

@calin.donca

Dragi investitori, Cu inima plină de recunoștință îmi exprim astăzi profunda mea apreciere pentru sprijinul vostru neabătut. Investiția voastră nu a fost doar financiară, ci și un act de încredere și solidaritate în proiectul nostru comun. Vă mulțumesc pentru că ați fost pietrele de temelie ale acestei căi către succes. Voi rămâne recunoscător pentru fiecare gest de solidaritate și încredere. Cu cele mai sincere și calde gânduri, Calin Donca

♬ original sound - Calin Donca

Călin Donca a fost plasat în arest la domiciliu

După aproximativ trei luni de arest, Călin Donca a ieșit din închisoare, dar a fost plasat în arest la domiciliu. Cercetările continuă, deoarece numele său se află într-un dosar de: înșelăciune, evaziune fiscală și delapidare.

Milionarul din Brașov a ales să execute arestul la domiciliul nu în vila lui, ci într-un apartament pe care îl deține la Brașov. După ce a fost eliberat, cei cinci copii ai săi au mers în apartamentul în care se afla Donca și au petrecut noapte acolo, fiind extrem de fericiți, deoarece l-au revăzut.

Mai mult decât atât, Donca susține că, în închisoare, a scris o carte de 300 de pagini despre experiența proprie, dar și o poezie pentru soția sa, mulțumindu-i pentru că a dus afacerile mai departe, dar și pentru că a avut grijă de cei cinci copii.

 

Sursa foto: Instagram, Captură YouTube, Captură TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni