• PRO TV
  • Mesajul transmis de Călin Donca din închisoare pentru soția lui, Orianda:„Dacă eu azi pic la zero...”

Mesajul transmis de Călin Donca din închisoare pentru soția lui, Orianda:„Dacă eu azi pic la zero...”

Mesajul transmis de Călin Donca din închisoare pentru soția lui, Orianda:„Dacă eu azi pic la zero...”

Călin Donca i-a transmis un mesaj soției sale, direct din închisoare. Ce i-a spus afaceristul partenerei sale de viață?

Gallery

Călin Donca, mesaj pentru soția lui

Călin Donca a transmis un mesaj emoționant din închisoare către soția sa, Orianda Donca. Afaceristul a fost plasat în arest preventiv cu două luni în urmă într-un dosar complex. Astfel, Călin Donca a ținut să-și exprime recunoștința pe care o are pentru soția sa, care se află acasă cu cei cinci copii.

Într-un clip video postat recent pe pagina de Instagram, afaceristul vorbește deschis despre partenera lui de viață. În ciuda problemelor cu care se confruntă, acesta a subliniat importanța sprijinului și susținerii din partea soției sale.

În mesajul postat în mediul online, Călin Donca a mărturisit că, în cazul unui eventual eșec financiar, intenționează să-și ia soția de mână și să își continue viața prin vânzarea unor produse sau servicii.

„Dacă eu azi pic la zero cu toate afacerile pe care le am, îmi iau soția de mână, ies pe stradă și vindem ceva. Nu știu ce, dar ne apucăm de vândut, pentru că amândoi suntem foarte buni vânzători și ea chiar dacă arată mai bine decât mine a fost cel mai bun vânzător din compania mea înainte să ne căsătorim. Acum poate spuneți că am luat-o pe interes. Însă am zis că lângă mine trebuie să fie un om pe care să mă bazez. Iar eu soția mi-am întâlnit la un smeninar de genul acesta, nu în club. Că unii în club le căutați. Eu am căutat-o într-un mediu în care s-a dezvoltat și am considerat că poate să-mi fie sprijin”, a transmis Călin Donca.

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni