• PRO TV
  • Mesajul transmis de Călin Donca din spatele gratiilor, după ce Orianda a recunoscut că trece prin momente dificile fără el: „Dacă eu pățesc ceva...”

Mesajul transmis de Călin Donca din spatele gratiilor, după ce Orianda a recunoscut că trece prin momente dificile fără el: „Dacă eu pățesc ceva...”

Mesajul transmis de Călin Donca din spatele gratiilor, după ce Orianda a recunoscut că trece prin momente dificile fără el: „Dacă eu pățesc ceva...”

În curând, se vor împlini două luni de când Călin Donca se află în spatele gratiilor, fiind arestat preventiv pentru mai multe acuzații care i se aduc. Orianda, soția sa, a rămas acasă cu cei cinci copii, iar echipa lui se ocupă de managerierea rețelelor sale de socializare.

Gallery

Călin Donca a făcut milioane de euro din afacerea cu panouri fotovoltaice, aceasta fiind și cea care l-a lansat în mediul online. Milionarul dădea sfaturi financiare și antreprenoriale, devenind cunoscut în spațiul virtual prin intermediul lor.

Călin Donca a asigurat un venit sigur familiei sale

Călin Donca și Orianda au cinci copii împreună, iar modul în care au decis să îi crească pe aceștia este unul costisitor. Prin urmare, motivația de a munci și de a face bani a fost și mai mare, dorințele sale materiale trecând în planul secund.

Recent, pe contul lui de TikTok, echipa acestuia a postat un video în care afaceristul susține că afacerea cu panouri fotovoltaice este una profitabilă și care, în caz că ceva tragic s-ar întâmpla cu el și fie ar deceda, fie nu ar mai putea să muncească, familia lui va avea din ce să trăiască.

„În fiecare lună, când am văzut venitul, mi-am amintit că ceea ce am făcut nu am făcut doar pentru mine, pentru că, dacă mie mi se întâmplă ceva, am bucuria și știu, în adâncul sufletului meu, că nu am lăsat o familie în urma mea, ci am lăsat un sistem prin care ei, mai departe, vor putea să primească bani din partea energiei produse de către parcurile fotovoltaice”, a fost mesajul apărut în mediul online.

Orianda Donca trece prin momente dificile din cauza arestării

Orianda Donca traversează probabil cel mai greu moment din viața ei și asta din cauza faptului că soțul ei se află în spatele gratiilor de aproximativ două luni. Aceasta nu are nicio siguranță în ceea ce privește viitorul financiar și libertatea lui Donca și totul este și mai greu, luând în considerare că și copiii sunt la mijloc.

După ce s-a aflat că este nevoită să se împrumute de la prieteni, pentru a face rost de bani pentru creșterea micuților, noi informații au fost făcute publice chiar de ea. Mai exact, Orianda nu se mai poate odihni și este, în permanență, stresată, dar trebuie să își păstreze calmul cât de bine poate, pentru a nu-i destabiliza și mai tare.

Sursa foto: Facebook, Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni