• PRO TV
  • Călin Donca a spus adevărul despre intențiile reale ale soției sale: „Poate spuneți că am luat-o pe interes”. Ce a remarcat acesta când a cunoscut-o pentru prima oară

Călin Donca a spus adevărul despre intențiile reale ale soției sale: „Poate spuneți că am luat-o pe interes”. Ce a remarcat acesta când a cunoscut-o pentru prima oară

Călin Donca a spus adevărul despre intențiile reale ale soției sale: „Poate spuneți că am luat-o pe interes”. Ce a remarcat acesta când a cunoscut-o pentru prima oară

Pe contul de TikTok al lui Călin Donca, a apărut un nou video din timpul unui seminar pe care l-a susținut și unde a vorbit despre familie și despre afaceri. Milionarul din Brașov și-a lăudat soția și a spus și cum s-au cunoscut.

Gallery

​Călin Donca a știut încă de tânăr ce vrea să facă, motiv pentru care, a muncit din greu pentru visul lui, dar a știut la fel de bine că are nevoie de o femeie care să îl susțină.

Cum s-au cunoscut Orianda și Călin Donca

Omul de afaceri nu a vrut să fie distras de nimeni și de nimic în drumul său spre succes, motiv pentru care, a fost extrem de atent și în ceea ce privește oamenii cărora le permite să facă parte din viața lor.

Călin Donca a povestit că a cunoscut-o pe Orianda la un seminar asemănător celui la care el vorbea, lucru ce l-a făcut să înțeleagă faptul că este o femeie care își dorește mai multe de la viață și care muncește în acest sens.

„Acum, poate spuneți că am luat-o pe interes, însă, am zis că, lângă mine, trebuie să fie un om pe care să mă bazez. Eu, pe soția mea, am întâlnit-o la un seminar de genul acesta, nu la Nuba, că unii acolo le căutați. Eu am căutat-o într-un mediu în care a venit singură, fără să o aduc eu, într-un mediu în care s-a dezvoltat. ”, a povestit acesta, în cadrul seminarului.

Călin Donca, impresionat de calitățile antreprenoriale ale Oriandei

Orianda Donca nu l-a impresionat doar prin dorința ei de a aprofunda partea teoretică, ci și prin modul în care a pus în practică ceea ce a învățat. Călin Donca și-a dat seama că are un partener important în afaceri, în momentul în care reușea să vândă mai bine decât el.

„Dacă eu, astăzi, pic la zero cu toate afacerile pe care le am, îmi iau soția, ies de mână pe stradă și vindem ceva, nu știu ce, dar ne apucăm de vândut, pentru că amândoi suntem foarte buni vânzători și ea, chiar dacă arată mai bine ca mine, a fost cel mai bun vânzător din compania mea înainte să ne căsătorim”, a mai spus Călin Donca, în mesajul apărut pe contul său de TikTok.

 

Sursa foto: Instagram, Facebook, Știrile Pro TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni