• PRO TV
  • Mama lui Călin Donca rupe tăcerea, la două luni de când fiul ei a fost arestat. „Cum a făcut evaziune?”. Ce spune femeia despre acuzațiile aduse fiului său

Mama lui Călin Donca rupe tăcerea, la două luni de când fiul ei a fost arestat. „Cum a făcut evaziune?”. Ce spune femeia despre acuzațiile aduse fiului său

Mama lui Călin Donca rupe tăcerea, la două luni de când fiul ei a fost arestat. „Cum a făcut evaziune?”. Ce spune femeia despre acuzațiile aduse fiului său

Rodica Donca Onicioiu, mama lui Călin Donca, a vorbit despre perioada actuală, în care fiul ei încă este închis, dar și despre acuzațiile care i se aduc.

 

Gallery

​Arestarea lui Călin Donca nu a avut un impact direct doar asupra soției sale și a copiilor, ci și asupra părinților săi. Cum nu se știe dacă măsura arestării preventive va fi sau nu prelungită, familia nu știe la ce să se aștepte.

Mama lui Călin Donca neagă acuzațiile aduse fiului ei

Rodica Donca Orianda nu crede niciuna din acuzațiile care i se aduc fiului ei și speră ca adevărul să iasă la iveală. Aceasta a răspuns mai multor curiozități ale internauților și și-a arătat susținerea deplină pe care o are pentru fiul ei.

Mama milionarului din Brașov a spus, în mediul online, că acesta se simte „din ce în ce mai bine” și a negat vehement acuzațiile de furt care i se aduc.  

Călin Donca a atras nu doar antipatia multor persoane, ci și simpatia unora. De când a fost arestat, mai multe persoane au sărit în apărarea acestuia, declarând că nu cred niciuna din acuzațiile care i se aduc. În schimb, în mediul online, părerile sunt împărțite, mai ales că multe persoane îl cunosc pe acesta de pe rețelele de socializare, unde posta diverse video-uri despre afacerea sa.

Călin Donca s-a remarcat prin sfaturile financiare

În mediul online, Călin Donca a oferit sfaturi și despre relații, nu doar sfaturi financiare, lucru ce i-a adus și mai multă credibilitate, deoarece sfaturile veneau din partea unui bărbat însurat și care are cinci copii.

În urmă cu ceva timp, milionarul a vorbit despre persoanele care decid să își întemeieze o familie în momentul în care situația financiară pe care o au este una foarte bună. Afaceristul nu este de acord, precizând că, dacă atât soția, cât și soțul încep să se implice, banii nu au cum să nu vină, iar situația profesională nu va mai fi o problemă.

 

Sursa foto: Facebook, Instagram, Știrile Pro TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni