• PRO TV
  • Motivul pentru care Călin Donca își pune copiii pe locul trei, după ce prioritizează propria persoană și relația cu soția: „Prima data, trebuie să fii egoist”

Motivul pentru care Călin Donca își pune copiii pe locul trei, după ce prioritizează propria persoană și relația cu soția: „Prima data, trebuie să fii egoist”

Motivul pentru care Călin Donca își pune copiii pe locul trei, după ce prioritizează propria persoană și relația cu soția: „Prima data, trebuie să fii egoist”

Călin Donca a postat un videoclip pe contul său de TikTok, recunoscând că, pentru el, cei cinci copii pe care îi are cu soția lui nu sunt pe primul loc, motivând și afirmația controversată pe care a făcut-o.

Gallery

​Călin Donca a recunoscut că, în viața lui, copiii săi nu reprezintă prima lui prioritate, explicând și ceea ce l-a determinat să facă această afirmație. Afirmația acestuia a stârnit un val de reacții în mediul online, fiind persoane care l-au pus la zid pentru acest lucru.

De ce nu își pune Călin Donca cei cinci copii pe primul loc

Omul de afaceri din Brașov a recunoscut că nu își pune copiii pe primul lor, deoarece el este pe primul loc în viața sa. Deși este conștient că această afirmație este una egoistă, este de părere că, doar punându-te pe tine pe primul lor, poți munci și poți obține o situație materială suficient de bună, pentru a putea să îți întreții familia.  

„Pentru mine, copiii nu sunt pe primul loc, așa cum sunt pentru foarte multe persoane, dacă e să discutăm pe partea aceasta. Pentru mine, pe primul loc, sunt eu. Eu sunt cea mai importantă persoană din viața mea.

Unii ziceți «Da, mă, dar ce egoist». Da, e adevărat. Prima data, trebuie să fii egoist, ca să reușești, ca să poți să-i ajuți pe ceilalți. Dacă ești o persoană care ajută la nivelul de foarte jos, nu o să poți să te ridici, ca să poți să-I ajuți cu adevărat pe cei apropiați ție. Și, dacă vrei să-I ajuți pe ceilalți, de la început, e corect și asta, de aia suntem diferiți. Fiecare cu mersul lui”, a spus acesta.

Orianda Donca ocupă al doilea loc pe lista lui Călin Donca

În continuare, Călin Donca a mărturisit că, pe al doilea loc, se află soția sa, iar cei cinci copiii se află pe locul al treilea, deoarece, chiar dacă au decis să întemeieze o familie, nu își pot neglija relația, urmând ca, atunci când copiii se vor muta la casa lor, ei să își dea seama că s-au transformat în doi străini.

„A doua persoană important din viața mea este persoana cu care o să îmbătrânesc sau, cel puțin, tind să îmbătrânesc, depinde fiecare cât rezistă pe Terra, adică cu soția mea cu care am 15 ani la activ și, în momentul în care copiii pleacă, eu vreau să rămân acasă cu un om pe care îl știu, nu cu un străin.

Foarte multe persoane, foarte multe familii, când copiii pleacă, rămân doi necunoscuți în aceeași casă, pentru că ei nu se mai știu, au pus copiii pe primul loc, au pus relația lor departe și, la un moment dat, ei nu mai știu de unde se știu”¸a mai precizat milionarul reținut de DIICOT.

 

Sursa foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni