• PRO TV
  • Andreea Bănică și-a dorit să moară, după ce tatăl ei a decedat: „Îmi doream să plec odată cu el”. Artista a fost pe punctul de a ceda

Andreea Bănică și-a dorit să moară, după ce tatăl ei a decedat: „Îmi doream să plec odată cu el”. Artista a fost pe punctul de a ceda

Andreea Bănică și-a dorit să moară, după ce tatăl ei a decedat: „Îmi doream să plec odată cu el”. Artista a fost pe punctul de a ceda

Andreea Bănică a fost dată peste cap complet de moartea tatălui său și, într-un moment în care a simțit că nu mai poate face nimic, și-a dorit să nu mai existe nici ea.

 

Gallery

Andreea Bănică a avut o relație complicată cu tatăl ei, deoarece acesta, deși o bătea și o jignea, a încurajat-o să devină o artistă celebră și a învățat-o să fie chibzuită în ceea ce privește banii pe care îi face.

Andreea Bănică ajunsese într-un punct critic

Moarte tatălui ei a dat-o peste cap foarte mult pe Andreea Bănică și a afectat-o serios, doar că mama ei nu a lăsat-o și i-a spus că trebuie să ducă „visul tatălui mai departe”. Artistei i-a fost extrem de dificil în acea perioadă și a mărturisit că și-a dorit să nu mai fie, la scurt timp după ce tatăl ei s-a stins din viață.

Aceasta a simțit cum tot greul pică pe umerii ei, iar responsabilitatea întemeierii unei cariere a reprezentat un lucru foarte dificil pentru ea. Cu toate acestea, a găsit puterea interioară și, cu ajutorul persoanelor dragi, a ajuns unde și-a propus.

„Cred că atunci a fost supărarea atât de mare, încât am zis că renunț la orice, nu mai vreau să mai aud de nimeni și de nimic. Îmi doream să plec odată cu el, îmi doream să nu mai fiu. Simțeam că Dumnezeu mi-a luat stabilitatea și că eu nu voi mai cânta niciodată fără el, că nu voi mai fi omul acela fără el”, a povestit Andreea Bănică, în cadrul unei emisiuni online.

Andreea Bănică recunoaște meritele tatălui

În ciuda tuturor greutăților prin care a trecut din cauza lui, Andreea Bănică a recunoscut că, fără tatăl său, nu ar fi ajuns unde este astăzi. Prin urmare, pentru tot ceea ce are în prezent îi mulțumește acestuia.

„Nu știu dacă aș fi fost Andreea Bănică fără el, doar împinsă de la spate am ajuns ceea ce sunt astăzi. Eu am fost copilul care a trebuit să fie împins de la spate, cu bune, cu rele, cu orice”, a mai adăugat solista.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni