• PRO TV
  • Andreea Bănică, traumatizată de comportamentul influențat de băutură al tatălui său: „A fost violent cu toate”. Prin ce chinuri a trecut artista

Andreea Bănică, traumatizată de comportamentul influențat de băutură al tatălui său: „A fost violent cu toate”. Prin ce chinuri a trecut artista

Andreea Bănică, traumatizată de comportamentul influențat de băutură al tatălui său: „A fost violent cu toate”. Prin ce chinuri a trecut artista

Andreea Bănică și-a amintind plângând de comportamentul tatălui său și de toate cuvintele mai puțin frumoase pe care le rostea la adresa ei și la adresa mamei sale.

Gallery

Andreea Bănică are o viață împlinită din toate punctele de vedere, dar, în copilărie, a trecut prin momente extrem de dificile. Aceasta a rămas traumatizată de comportamentul tatălui său și a vorbit despre cele întâmplate, printre lacrimi.

Andreea Bănică, traumatizată de tatăl ei, în copilărie

Nu a avut o copilărie liniștită, lucru pe care și-l amintește foarte bine. Soția lui Lucian Mitrea s-a lovit, în adolescență, de cuvintele dure folosite de tatăl ei, atunci când era într-o dispoziție nu foarte bună. În cadrul unui podcast, artista a mărturisit că îl auzea înjurând-o, în timp ce urca scările.

Mai mult decât atât, Andreea Bănică nu înțelege de tatăl ei reacționa așa, deoarece ea, sora ei și mama lor nu ieșeau din cuvântul lor, deoarece așa au fost crescute.

„Știam că vine, îl auzeam că de la etajul 1 până la 4 fiind foarte mare ecou la cum erau făcute blocurile, auzeam cum ne înjură și cum ne face, noi care eram, pe mine, pe mama mea și pe sora mea. Noi care eram sfintele sfintelor. El așa ne-a crescut. Am avut parte de toată libertatea din lume, ne făcea cu ou și cu oțet pe mine și pe mama, auzeau vecinii, îmi era atât de rușine”, a povestit aceasta.

Sfârșitul i-a fost adus de băutură

În cadrul unei emisiuni televizate, Andreea Bănică a declarat că tatăl ei a murit din cauza băuturii, de care s-a apucat după ce a pierdut o afacere pe care o avea. Deși băutura îl făcea să își schimbe comportamentul și să fie violent, Andreea Bănică susține că a învățat multe de la el.

Cu toate acestea, rănile provocate de el nu s-au vindecat, dar artista a învățat cum să gestioneze situația, pentru ca cei doi copii pe care îi are cu Lucian Mitrea să nu aibă de suferit.

„Dacă mergea cu mine la vreun festival sau eveniment unde cântam și lua un pahar de vin, mă făcea de râs, mă jignea în fața tuturor. A fost violent cu toate trei. Era groaznic, dar știam că este bolnav. Tocmai de aceea a și murit”, a mărturisit artista.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni