• PRO TV
  • Andreea Bănică a primit vestea de la soțul ei, în miez de noapte: „Divorțăm”. Ce l-a făcut pe omul de afaceri să recurgă la o asemenea reacție

Andreea Bănică a primit vestea de la soțul ei, în miez de noapte: „Divorțăm”. Ce l-a făcut pe omul de afaceri să recurgă la o asemenea reacție

Andreea Bănică a primit vestea de la soțul ei, în miez de noapte: „Divorțăm”. Ce l-a făcut pe omul de afaceri să recurgă la o asemenea reacție
Sursa: Instagram

Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea, formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton și reprezintă un adevărat model pentru mulți dintre urmăritorii lor. De curând, cei doi au avut o discuție, în mașină, care i-a distrat teribil pe internauți.

Gallery

​Andreea Bănică și soțul ei au avut o discuție care a făcut deliciul celor care au ascultat-o. Artista a fost amenințată cu divorțul, dar, bineînțeles, totul a fost o glumă.

Andreea Bănică și soțul ei „divorțează” din cauza micilor

Andreea Bănică a vrut să își ia revanșa și să mănânce mici cu muștar, chiar în mașina soțului ei. Când s-a lovit de refuz, artista a spus că nu este corect, deoarece toată familia mănâncă în familia ei, dar pe ea nu o lasă nimeni să mănânce în mașina lui Lucian.

Soțul ei nu s-a lăsat nicicum înduplecat, iar artista nu a avut sorți de izbândă în fața acestuia, care nici nu a vrut să ia în calcul o asemenea întâmplare. „Nu există, nici să nu te gândești! Niciodată! Divorțăm”, i-a răspuns Lucian soției sale.

„Voi toți mâncați în mașina mea. Eu de ce să nu mănânc mici în mașina ta?”, a continuat Andreea, dar răspunsul a fost același: „Mici cu muștar, cu pâine din aceea fărâmicioasă albă, niciodată”.

Andreea Bănică și Lucian Mitrea au împlinit 15 ani de căsătorie

În aceeași zi, Andreea Bănică și-a aniversat atât ziua de naștere, cât și cei 15 ani care au trecut de la căsătorie. Pentru ei, este clar că dragostea nu a ținut doar trei ani și continuă să se iubească la fel de mult ca în prima zi.

Artista a postat, pe contul ei de Instagram, un mesaj care să marcheze acest moment, care a atras zeci de mii de aprecieri și de comentarii. Andreea Bănică a făcut chiar și haz de necaz, spunând că niciunul dintre ei nu mai poartă verighetă, deoarece Lucian a pierdut-o, iar ei i-a rămas mică.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni