• PRO TV
  • Andreea Bănică a publicat abia acum imagini de la nașterea fiului ei, Noah. Prin ce chinuri a trecut artista, în timpul travaliului: „Am ținut pentru mine aceste imagini”

Andreea Bănică a publicat abia acum imagini de la nașterea fiului ei, Noah. Prin ce chinuri a trecut artista, în timpul travaliului: „Am ținut pentru mine aceste imagini”

Andreea Bănică a publicat abia acum imagini de la nașterea fiului ei, Noah. Prin ce chinuri a trecut artista, în timpul travaliului: „Am ținut pentru mine aceste imagini”

În urmă cu aproximativ o săptămână, Andreea Bănică a serbat ziua de naștere a fiului ei, Noah. Micuțul a împlinit șapte ani, iar artista și soțul ei i-au pregătit o petrecere minunată.

Gallery

​Andreea Bănică a adus pe lume un băiețel, în urmă cu șapte ani și și-a promis ca fiecare zi de naștere a acestuia să fie serbat ca la carte. Pe lângă un mesaj emoționant și câteva imagini de la petrecere, artista a postat și câteva din timpul tramvaiului.

Andreea Bănică a rememorat momentul nașterii lui Noah

Nașterea nu a fost una deloc ușoară pentru Andreea Bănică, așa cum nici perioada sarcinii nu a fost. Pe contul ei de Instagram, soția lui Lucian Mitrea a postat câteva secvențe din timpul travaliului, când se afla pe patul de spital.

„Am ținut pentru mine aceste imagini până când Noah a împlinit șapte ani! Doar noi mamele știm ce înseamnă naștere unui copil și nu uităm niciodată durerile, sacrificiile pe care le facem pentru pruncii noștri! Bucuria ce vine ulterior este fantastică”, a postat Andreea Bănică, în mediul online.

Artista a născut prin cezariană, deoarece, deși a vrut să își aducă fiul pe lume pe cale naturală, durerile au fost prea mult pentru ea și a cerut să fie operată, pentru a nu se mai chinui atât de mult.

„Mi-am dorit toată sarcina să nasc natural, însă după o zi întreagă de dureri nu am mai suportat altele și i-am spus doctorului să îl scoată mai repede, să știu că este bine, să nu se întâmple ceva cu el dacă aș fi născut natural”, a povestit aceasta, în urmă cu ceva timp.

Andreea Bănică a avut o sarcină dificilă

Femeia de afaceri nu s-a ferit din a recunoaște cât de grea a fost sarcina pentru ea, specificând faptul că s-a confruntat cu simptome puternice, care au făcut-o, în unele momente, să îi fie foarte greu să reziste. Chiar și așa, totul rămâne doar o amintire și se bucură din plin de tot ceea ce trăiește alături de cei doi copii ai săi.

„Toată perioada a fost una dificilă, cu stări de rău, arsuri de stomac, dureri în piept și alte simptome specifice (...) Pe măsură ce au trecut săptămânile a apărut insuficiența respiratorie, pe care nu am prevăzut-o, pentru că în sarcina cu Sofi nu am avut astfel de probleme.

 Mi s-a întâmplat și să-mi cedeze articulația genunchiului drept și am rămas înțepenită de 3 ori până acum, tot din cauza greutății”, a povestit Andreea Bănică, înainte de cea de-a doua naștere.

 

Sursa foto: Instagram, Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni