• PRO TV
  • Fiica Monicăi Bellucci nu mai pozează ca o fetiță cuminte. Cum arată Deva Cassel cu părul blond și în ținute provocatoare

Fiica Monicăi Bellucci nu mai pozează ca o fetiță cuminte. Cum arată Deva Cassel cu părul blond și în ținute provocatoare

Fiica Monicăi Bellucci nu mai pozează ca o fetiță cuminte. Cum arată Deva Cassel cu părul blond și în ținute provocatoare

Deva Cassel demonstrează că este pregătită pentru a fi un model adevărat. Ea acceptă schimbări de look radicale și pozează în ținute extravagante, chiar dacă acest lucru o face de nerecunoscut. Recent, fiica Monicăi Belluccia a apărut cu părul blond într-un pictorial.

Deva Cassel este una dintre vedetele în devenire din showbizul italian. Modelul, în vârstă de 19 ani, a debutat în actorie, în filmul „La Bella Estate”. Fiica Monicăi Bellucci și a lui Vincent Cassel ne-a obișnuit și cu schimbări neașteptate de look , demonstrând că știe să joace cu diferite stiluri și tendințe. În urmă cu câteva zile, și-a arătat noul look, cu părul blond, într-o postare pe Instagram.

​În fotografiile făcute de Axel Joseph, modelul și-a arătat părul lung, blond platinat, în timp ce juca rolul unei misterioase „fate dintr-un oraș atomic”. Ca un personaj de benzi desenate, Deva Cassel este protagonista unui pictorial inspirat de artele vizuale contemporane. Pentru a-și pune în valoare părul lung și blond, tânăra poartă o rochie iconică total black decupată de la Roberto Cavalli.

După apariția imaginilor, tânăra a primit zeci de comentarii de apreciere. Mama miaaaa”, i-a scris tatăl ei, Vincent Cassel. Fosta lui soție, Tina Kunakey, a adăugat o inimioară. 

Fanii au fost cuceriți.  „Gata, nu mai ești o copilă”, „Uimitoare ca de obicei, „Ai reușit ceva extraordinar, arăți total diferit de pozele precedente”, „Femeia Fantastică”, „Regină”, au fost alte reacții. 

Gallery

Sursă foto: Instagram/ Deva Cassel, Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni